RSS
Azt ígérik, másfélszer több szósz kerül a Big Mac szendvicsbe, és forróbb lesz a húspogácsa.
Megtaláltuk a Sziget egyik legbrutálisabb kajaszörnyét.
Miért nem elégszünk meg azzal, ha bizonyos formák illenek egymáshoz, miért kell fából készítenünk vaskarikát, kerekbe kényszeríteni a hosszúkást, zsemlébe tenni a virslit?
A családjukban senki nem szereti a sajtburgert, ezért kiraktak egy posztot arról, hogy ingyen el lehet vinni tőlük az ételt.
Ha valaki kedvet érez hozzá, szívesen el is adják a hambit és a krumplit.
A DP BBQ-ban a zöldségek legalább olyan gondos odafigyelést kapnak, mint a húsok, együtt pedig olyan emlékezetes élményt adnak, ami sokakhoz eljut. Sajben Csaba szakáccsal beszélgettünk.
Lerövidítettük négy olyan étel elkészítési idejét, amit a leggyakrabban szoktunk rendelni, és ebédenként megspóroltuk egy mozijegy árát.
Jócskán drágultak a nyári kikapcsolódás tipikus kellékei, de az egyrészes női fürdőruha ára nem nőtt számottevően.
A kirúgott diákmunkások szerint csak egymás között viccelődtek, a szendvicset nem adták ki vendégeknek.
Kicsi vagy nagy, magas vagy lapos, paradicsom vagy saláta kell-e bele, ketchup vagy majonéz? Milyen a legjobb buci, és hogyan készítsük otthon? Néhány szakértőt is megkértünk, hogy adjanak tippeket.