Gyöngyös

RSS

Ülni kell az iskolában? Öcsém, Tökölön is ülni kell!

Hogyan kell fejlesztőprogramot indítani cigány gyerekeknek egy roma szegregátumban? Milyen kilátásai vannak egy itt felnövő gyereknek? Mit tud tenni egy alapítvány, ha nemcsak a szegénység, hanem sokszor a szülők is nehezítik a munkájukat? Hogy néz ki egy napja a programfelelősnek, Béres Tibornak, aki helyiként nem akarta tovább nézni, ahogy egyre jobban szétesik ez a városrész? Videóriport Durandából, Gyöngyös elhíresült cigánysorából.

A kormánysajtó szerint Gyurcsány Ferenc tök részeg volt a gyöngyösi utcafórumon, a DK elnöke mindenkit beperel, aki ezt állította

A kormányközeli lapok egymás után számoltak be arról, hogy a DK elnöke dülöngélt és félrebeszélt a gyöngyösi utcafórumon. Gyurcsány azt állítja, hónapok óta egy korty alkoholt sem ivott.

Gyöngyös soron kívül oltató polgármestere nem mond le, de tudomásul veszi, ha nem kapja meg a második dózist

A felesége is kapott oltást. Utólag úgy gondolja, már visszautasítaná a soron kívüli oltást.

Gyöngyös polgármestere szerint azért oltották be soron kívül, mert a kukába dobták volna a vakcinát

Hiesz György szerint az orvosoknak másfél órájuk volt, hogy eldöntsék, mit csinálnak a megmaradt többtucatnyi oltóanyaggal.

Három lakás vált lakhatatlanná a gyöngyösi gázrobbanás után

Tizenhat lakásba már visszatérhettek a lakók.

Halálos gázrobbanás volt Gyöngyösön hajnalban

Egy Verseny utcai ház egyik lakásában történt a robbanás, majd tűz ütött ki. A második emeleti lakásban élő embert már nem tudták megmenteni.

A gyöngyösi kórház szerint nem viselt maszkot a rendelésein a kirúgott vírusszkeptikus orvos

Azt is írták, hogy Pócs Alfréd több helyen nyilvánosan vírustagadó konferenciát tartott.

Kirúgták a vírusszkeptikus orvost a gyöngyösi kórházból

A kórház azt írta, hogy a kirúgott Pócs Alfréd nem viselt maszkot a szakrendelésein. Pócs az orvoskamara megyei elnöke is egyben, Ózdon és Salgótarjánban továbbra is dolgozik.