Kire szavazunk? Miről szavazunk? Hány papírt kapunk? Minden hasznos infó a mai választásról
Ilyen még nem volt: európai parlamenti és önkormányzati választásokat tartanak ma egy napon. Maradt kérdése a választással kapcsolatban? A cikkben igyekszünk megválaszolni ezeket!
Bárki is lesz a következő főpolgármester, pokolian nehéz évek várnak rá
A korábbi felmérések szerint Karácsony Gergelynek és Vitézy Dávidnak sem lenne többsége a Fővárosi Közgyűlésben, hiába nyernék meg a választást. Rá lennének szorulva más pártok támogatására...
Vitézy: Nem fogok koalíciót kötni a Fidesszel vagy a DK-val
A Fidesz által támogatott jelölt továbbra sem tartja magát a Fidesz jelöltjének.
Karácsony-Vitézy párharc: ki melyik pártra számíthat támogatóként?
Szentkirályi Alexandra visszalépése után többen szinte azonnal egyértelművé tették, ki mögé állnak be a főpolgármester-választáson, de továbbra is akadnak szereplők, akik egyik jelölt mellett sem...
Mit kezdene Magyar Péter Budapesttel? ¯\_(ツ)_/¯
Mivel nincs még Budapest-programja a Tisza Pártnak, és a képviselőjelöltek sem igazán nyilatkoztak érdemben, Magyar Péter interjúiból próbáltuk összeszedni, mit kezdenének a fővárossal.
Választási kisokos: hogy működik a fővárosi listás választás? Miért fontos a főpolgármesternek?
A Fidesz módosítója miatt idén októbertől máshogy áll majd össze a Fővárosi Közgyűlés. Mi történt? Miért kapnak egy szavazólappal többet a budapestiek, mint 2019-ben?
Karácsony zöldre maszkírozott Fideszről beszélt, a Mi Hazánk jelöltje liberális esti mesét...
Élő vitaműsorban csapott össze Baranyi Krisztina, Grundtner András, Karácsony Gergely, Soproni Tamás és Vitézy Dávid. Szentkirályi Alexandra és Magyar Péter nem vett részt az ATV vitáján.
Medián: A Tisza Párt listája napok alatt 8 százalékot erősödött Budapesten, megelőzi Karácsonyékat
A kutatóintézet két felmérése közti eltéréseket Hann Endre is vizsgálja, de nem tartja irreálisnak a 8 százalékos erősödést.
Karácsonynak egy új ciklusban nem lenne könnyű dolga: újabb ellenzéki szereplők lebegtetik, hogy...
Baranyi Krisztina és Hadházy Ákos sem mondta ki egyértelműen, hogy megválasztása esetén beállnának Karácsony Gergely mögé, a Momentumban belső vitákat szült az újrázni készülő főpolgármester...
A Vitézy-lista jelöltje a hajdani SZDSZ Új Generáció tagságról: Fiatalság, bolondság
Vitézy csapata szerint középen állnak majd a fővárosi közgyűlésben, ezért mindenkivel tudnak majd dolgozni, aki támogatja a programjukat, még a kormányzattal is megpróbálnak együttműködni.
Kövess minket Facebookon is!