Az EP ismét elítélte, hogy szerinte a magyar kormány uniós forrásokból gazdagítja a politikai...

A Fidesz szerint nem szabad jogi köntösbe bújtatni politikai vitákat, az Európai Bizottság azt bizonygatta, milyen sokféle eszközt vetett eddig be.

Soros uniós elnökség: Nem hallgatnák meg magyar elnökséggel a magyar kormányt a jogállamiságról

Minden lehetőség az asztalon van, hogy ne a júliustól soros magyar kormány vezetésével hallgassák meg a magyar kormányt a hetes cikkes eljárásban Hadja Lahbib szerint.

Uniós eljárásra utalt a szuverenitási törvény miatt az Európai Bizottság

Már decemberben levelet írtak a kormánynak, megfelelő válasz híján megteszik a szükséges lépéseket, árulta el Didier Reynders igazságügyi biztos egy meghallgatáson.

Az EP döntött: pert készít elő az ezermilliárdokat érő magyar igazságügyi reform miatt az Európai...

A képviselő-testület továbbléptetné az eljárást, ami akár a magyar kormány szavazati jogát is elveheti az EU Tanácsában és ismét megkérdőjelezi, képes lesz-e hitelesen vezetni a testületet.

Uniós biztos: Tíz év után először egyeztettünk a magyar igazságszolgáltatásról és értünk el sikert

Didier Reynders szerint Magyarország perelhetett volna, ha nincs döntés, hogy részlegesen feloldják a blokkolt magyar támogatások befagyasztását.

Bóka az igazságügyi EU-biztossal tárgyal, közel kerülhet a kormány tízmilliárd euróhoz

A Szabad Európa úgy tudja, az elmúlt két napban felgyorsultak az egyeztetések az Európai Bizottság és a magyar kormány között.

Rituális autodafé, fütyülő Putyin – a magyar EU-pénzekről vitázott az EP

A magyar jogállamiságról és blokkolt támogatásokról szóló európai parlamenti vitában az egyik uniós biztos azon sajnálkozott, hogy nem tud sok újat mondani.

Navracsics idén végezne az egyeztetésekkel az uniós pénzekről, Erasmus-ügyben „nagyon közel állunk”

A területfejlesztési miniszter az EU-ügyi kollégájával együtt tárgyalt az Európai Bizottsággal, több forrás szerint is felpörögtek a tárgyalások az uniós pénzekről.

Varga Judit: Ideje, hogy „Brüsszel” fizessen

Az igazságügyi miniszter levelet írt az Európai Bizottságnak arról, hogy szerinte minden igazságügyi vállalás teljesült.

Reynders: Az igazságügyi csomag megszavazása mellett is vannak még feladatok az eurómilliárdokért

Az Európai Bizottság az igazságügyi csomag életbe lépésére és vele összefüggő intézkedésekre vár, mielőtt döntene az emiatt blokkolt felzárkózási támogatásokról.

Kövess minket Facebookon is!