A baloldal leginkább a megmaradt fellegváraiban esett vissza
2004 után a baloldal elvesztette a kistelepülési szavazóit, most pedig a nagyvárosokban is összeomlott a támogatottsága.
Szegeden most négyen próbálják megszorongatni Botka Lászlót
A várost 2002 óta vezető polgármester és csapata eddig mindig nagy fölénnyel nyert, a Fidesz–KDNP most nagyrészt újoncokat indít ellene, és leginkább a töredékszavazatokban bízhat. Meglepetés, hogy...
Elindul Botka ellen az egykori szövetségese, a csalással vádolt háromszoros világbajnok kenus
A ma már független önkormányzati képviselő Joób Márton ellen egy 270 milliós csalás miatt folyik eljárás.
Megkérdeztük az MSZP-t, támogatják-e Botka Lászlót a választáson
A párt a napokban jelentette be három vidéki polgármesterjelölt támogatását. Botka nem volt köztük. Furcsállottuk, rákérdeztünk.
Botka László hivatalosan is bejelentette, hogy újraindul Szeged polgármesterségéért
Botka és képviselőjelöltjei is egy jelölőszervezet, az Összefogás Szegedért Egyesület színeiben indulnak majd a választáson, az ellenzéki pártok támogatószervezetként fogják segíteni a munkájukat.
Szabó Bálint botrányt csinált a szegedi közgyűlésen
Az ülés végén Szabó a polgármester pultja elé állva vonta kérdőre Botka Lászlót. A város jegyzője azt mondta, ő ilyen jogi helyzettel húszéves pályafutása alatt nem találkozott.
Így hullottak el a fideszes gyalogok választásról választásra Botka ellen
Voltak jelöltek, akik miatt majdnem megroppant a párt szegedi szervezete, és később már nem is bízta a helyiekre az országos vezetés, hogy az ügyeikről döntsenek.
Videón keresztül írták alá Budapesten és Sencsenben a szegedi BYD-autógyár előszerződését
Szeged határidőre teljesíti minden vállalását az összesen 300 hektáros terület átadásáig, mondta Botka László, Szeged polgármestere a videókonferencia budapesti helyszínén, a Külügyminisztériumban.
Így szavaz a legkevésbé fideszes megye
Csongrád-Csanád vármegyében az erős polgármesterek ma már inkább civil szervezet támogatásával vagy függetlenként határozzák meg magukat. A helyi erős emberek pártpolitikai tevékenysége nélkül...
Botka: Ingyenes lesz a 14 év alattiaknak a szegedi közlekedés, legkésőbb nyár elején elindul a...
A szegedi szociális támogatások nagyarányú emelését jelentette be a polgármester, aki kínai elektromosautó-gyár beruházásának néhány újabb részletéről is beszélt.
Kövess minket Facebookon is!