Varju László: Orbán Viktor rendszerében a gyermekek megrontása bocsánatos bűn

2024. március 4. – 12:44

Másolás

Vágólapra másolva

„Az igazat akkor is ki kell mondani, ha az nem szép. Saját maguknak teremtett zárt világuk rút, sőt, undorító” – a DK hétvégén indított Isten? Haza? Pedofília. feliratú plakátkampányáról és K. Endre kegyelméről beszélt napirend előtti felszólalásában Varju László, a párt országgyűlési képviselője hétfő délután.

„Orbán Viktor rendszerében a gyermekek megkívánása, megrontása bocsánatos bűn, és egy egész hálózat dolgozik a pedofilok mentegetésén”

– fogalmazott Varju, majd hozzátette: Orbán Viktor rendszere pedofilokat tüntetett ki a legmagasabb állami szinten, és pedofilok segítőit engedett ki a börtönből elnöki kegyelemmel. „A jó fideszes lehet pedofil, mert a rendszer védi, hogy ne kelljen szembenéznie a bűneivel.”

A DK óriásplakátjai Varju szerint megmutatják az Orbán-féle pedofilhálózatnak, hogy mit látnának akkor, ha belenéznének a tükörbe.

„Látnák a kisfiúk nadrágjában turkáló V. Jánosokat, akik Orbán Viktortól kaptak Bronz Érdemkeresztet és megmosolygó kampánybeszédet.”

De látnák szerinte a megerőszakolt gyerekeket elnémító K. Endréket, akiknek jár az elnöki kegyelem és egy jó kis presbiteri állás. Az Isten. Haza. Család. szlogenből nem maradt mára semmi a DK képviselője szerint, „csak lopás, csalás, pedofília”.

„Ne arra haragudjanak, aki tükröt tart önök elé” – folytatta Varju, és undorító pedofilmentegetőnek nevezte Kocsis Mátét, a Fidesz frakcióvezetőjét.

„Perbe foghatják, és bezárhatják az ellenzéki politikusokat, telerakhatják kormánypropagandával a Buci Maci magazint is, de az álarc lehullott. Mindenki tudja önökről az igazságot. A király meztelen.”

Varju szerint Orbán Viktor a pedofil barátait választotta Bicskén az áldozatok helyett.

„Tisztelt V. László képviselő úr” – így szólított meg a válaszban Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Varju a legrosszabb kommunista hagyományokat folytatva az egyházakat gyalázza és a hívőket sértegeti szerinte. Nem csoda, ha a most indított plakátkampány ügyében még Donáth Anna is úgy fogalmazott: a hányinger kerülgeti, tette hozzá.

Arról is beszélt Dömötör, hogy az ellenzéki képviselők az elmúlt években egyetlen alkalommal sem támogatták a kormány gyermekvédelmi törvényeit. „Ezek után gyermekvédelemről szónokolni itt, a házban, az képmutatás netovábbja.”

Az államtitkár felidézte, hogy Varjut két hete választási csalás, illetve az MTVA-székházban történt dulakodás miatt garázdaság és testi sértés miatt mondta ki bűnösnek a Fővárosi Ítélőtábla. Hiába születnek bírósági ítéletek szerinte, a baloldali politikusokat úgy mászkálnak az Országházban, mintha mi sem történt volna. „Odaát akkor sincs következmény, ha bíróság mondja ki, hogy bűncselekményt követnek el.”

Az államtitkár azt is mondta: ha a politikában létezne aranyhal, a kormánypárti politikusok minden bizonnyal azt kérnék, hogy

„ne baloldali elítéltek oktassanak minket erkölcsi kérdésekben.”

Végezetül pedig Csillebérc, testi sértés, választási csalás feliratú plakátok kihelyezését javasolta Varjunak. „Legalább azokon a helyeken rakják ki, ahol ezeket a bűnöket elkövetik”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!