Donáth Annát a hányinger kerülgeti a DK Fideszt pedofilozó plakátjaitól

2024. március 2. – 20:08

Másolás

Vágólapra másolva

Több mint 800 helyre kerülnek ki országosan a Demokratikus Koalíció új óriásplakátjai, amik gyakorlatilag a Fidesz és Orbán Viktor kormányfő lepedofilozásáról szólnak. A párt a Facebookon mutatta meg szombaton, mire készül, így érvelve:

„A DK plakátja a keresztény-konzervatívnak és családbarátnak hazudott kormány képmutatására reagál, a DK EP-képviselőinek plakátja pedig európai gyermekvédelmet sürget.”

Donáth Anna Momentum-elnök pár órával később a Facebook-oldalán reagált, ismét nem kímélve a DK-t (amivel egy napja állapodtak épp meg a budapesti polgármesterjelölti helyekről). A poszt elején a kegyelmi ügyet minősíti, többek közt „erkölcsi Csernobilnak” nevezve azt. Ezután beleáll a DK-ba:

„De az a legrosszabb reakció, ha a horrorisztikus információk hatására kivetkőzünk az emberségünkből, a tisztességünkből, a civilizáltságunkból. A Demokratikus Koalíció most már a sokadik olyan politikai üzenetet fogalmazza meg, ezúttal plakátkampány formájában, ami emberileg, erkölcsileg és politikailag is tarthatatlan.”

Szerinte a plakát olyan, „mintha Rogán Antal boszorkánykonyhájába készült volna”, és azt üzeni, hogy pedofilok és nem pedofilok állnak egymással szemben. „Hányingerem van” – folytatja. Szerinte a kampány „gyűlöletkeltő, feleslegesen bántó”, és elveszi a fókuszt a bicskei áldozatokról és a gyermekvédelemről. Így zárja mondandóját:

„Szeretném kérni az ellenzéki világ szereplőitől és minden jóérzésű embertől, hogy elkeseredettségüket és jogos felháborodásukat ne durvuló retorikával, nagyotmondással, gyűlöletbeszéddel, gyűlöletplakátokkal vezessék le. Maradjanak emberek.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!