Azt állítja a DK, pedofil szálat talált a tiszaföldvári borozói balhéban

2024. március 1. – 14:35

Másolás

Vágólapra másolva

Kedden írtunk róla, hogy egy borozói verekedés miatt lemondott Tiszaföldvár fideszes alpolgármestere, Cseuz Zsolt, aki az előző hétvégén egy helyi vállalkozóval, Kiss Ferenccel durva módszerekkel megpróbált bejutni egy helyi borozóba. Kiss visszaadta hamar a várostól kapott kitüntetését és elnézést kért, Cseuz is megtette ezt, mondván egy „régóta húzódó, folyamatos provokációkkal és fenyegetésekkel teli magánügy” fajult verekedésig és kerítésrángatásig.

A Demokratikus Koalíció vármegyei szervezete is ráállt az ügyre, és állítása szerint pedofil szálat talált benne. Pénteken közölte az ellenzéki párt, hogy feljelentést tesz a rendőrségen, mert „egy tiszaföldvári szemtanú állítása szerint kiskorú lányokat zaklathatott részegen a Fidesz alpolgármestere” a városban – közölte Mészáros Dávid, a DK területi igazgatója, Jász-Nagykun-Szolnok 4. választókörzetének elnöke.

Mészáros szerint a rendőrségnek kell tisztáznia, igaz-e egy helyi lakos állítása, miszerint Cseuz és Kiss „alsónadrágra vetkőztek az asztaloknál ülő kiskorúak előtt, mire a lányok pedofilnak nevezték az alpolgármestert”. Ezután zárták ki a két férfit a kocsmából.

A DK „újabb fideszes pedofilbotrányt” emleget, kiemelve, hogy „Magyarország nem a fideszes pedofilok vadászterülete, és nem a fideszes milliárdosok fejőstehene”. Hozzátették, a szemtanú állításait videóra vették, ami itt lent megnézhető, illetve a Facebookra is feltették. Mészárosnak az alpolgármester házánál forgatott másik videóján látni, hogy a „pedofilbarát fideszes alpolgármester” és a „Nincs két Fidesz” feliratokat ragasztotta ki Cseuz kapujára.

Az ügyben felmerült kérdéseinkkel megkerestük az illetékes Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, ami annyit írt kérdéseinkre, hogy az „üggyel kapcsolatban az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében adatvédelmi okok miatt nem áll módunkban információt adni”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!