Egy tiszaföldvári vállalkozó és a fideszes alpolgármester botrányától hangos a város

2024. február 26. – 21:09

Másolás

Vágólapra másolva

Tiszaföldváron emlékezetesen alakult a szombat este, mert egy helyi vállalkozó, Kiss Ferenc és a 12 ezres város alpolgármestere, Cseuz Zsolt szeretett volna visszajutni a Barcza Borozóba, de csak addig jutottak, hogy Kiss rugdossa és rázza a lelakatolt vaskaput.

„A helyi beszámolók szerint nem sokkal az érkezése után már konfliktusa támadt egy régi ellenlábasával. Három helybéli név nélkül megerősítette, hogy a borozóban verekedés is volt, ami miatt a polgárőrök és a rendőrök is kimentek, majd a mentők is kiérkeztek, és egy nem túl komoly orrvérzést láttak el” – írta a 444.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség megerősítette a lap kérdésére, hogy a kocsmai balhéval kapcsolatban hétfőn magánvádas feljelentés született könnyű testi sértés és garázdaság miatt.

Kiss alig egy hónapja, január 22-én kapta meg Tiszaföldvár Társadalmi és Gazdasági Életének Szakmai Díját a település önkormányzatától. Kiss vasárnap aztán a Facebookon bocsánatot kért a viselkedéséért. A kitüntetését pedig visszaadja.

Cseuz Zsoltot is elérte a 444 telefonon, de ő azt sem akarta megerősíteni, hogy valóban ő látható a videón. Az írásban elküldött kérdéseire nem válaszolt. A Barcza Borozó tulajdonosa volt a Fidesz polgármesterjelöltje.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!