Demeter Szilárd szerint amit az ellenzék most művel, az politikai pedofília, és olyanok, mint a Hamász-terroristák

2024. február 11. – 16:43

Másolás

Vágólapra másolva

„A történet tanulsága, amit most megmutattak nekünk: a balliberális ellenzék hangadói (vagy a gazdáik, egykutya) nem ellenfélként, hanem kivégzendő ellenségként tekintenek a nemzeti oldalra” – írja Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója a Mandineren. Demeter személy szerint nagyon sajnálja Novák Katalin és Varga Judit lemondását, mindkét politikust becsülte, és „az államfőt – talán nem tiszteletlenség: Katát” még próbálta is segíteni, mert fontosnak tartotta a küldetését, „de ami ennél is lényegesebb: hitelesnek a személyét és feladatvállalását. A lemondásával ezt a hitelességét csak erősítette bennem.”

Csakhogy Demeter szerint a történet másik oldala, ami elgondolkodtató, hogy Novák és Varga ellen „kíméletlen hajtóvadászat” folyt, mind az „ellenzéki médiumok”, mind az ellenzéki pártok részéről – tehát két olyan politikus ellen, akik elnöki kegyelmet adtak K. Endrének, a bicskei gyermekotthon egykori igazgatójának, aki zsarolással kényszerített egy, az otthonban lakó gyereket, hogy vonja vissza a pedofil igazgató ellen tett vallomását.

Demeter azt írja, hogy „a hatalomra törő ellenzéki konglomerátum ezzel azt üzente: nincs kegyelem. Brutális precizitással oda ütöttek, ahol fájt Katának, vájkáltak a sebben, sózták két kézzel, hadd fájjon még jobban” és „amit az ellenzék most művel a gyermekvédelmet felhasználva, az politikai pedofília. Olyanok, mint az a Hamász-terrorista, aki egy palesztin iskola pincéjéből rakétázza Izraelt” – írja ezt arról az ügyről, ahol Novák Katalin és Varga Judit annak a volt igazgatóhelyettesnek adtak visszavonhatatlan kegyelmet, aki egy olyan levél megírására akart kényszeríteni egy szexuálisan zaklatott gyereket, hogy „kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki. Mostanában sokat gáztöltőztem és ez se volt rám túl jó hatással sokszor nem gondolkoztam tőle tisztán.”

Ezután Demeter már arról ír, hogy a lengyelországi történések, a politikai leszámolás után itt is tudhatjuk, hogy mire számíthatunk, ha újra Gyurcsány Ferenc kerülne hatalomra, hiszen „ő lövetett is magyarokra”. Demeter Szilárd szerint évek óta készítik elő a legújabb diktatúrát „gondolatrendőrséggel, brüsszeli csicskáztatással, jogállamisági bunkósbottal, a jelenlegihez hasonló megkomponált médiahadjáratokkal”, és az üzenet szerinte egyértelműen az, hogy a balliberális ellenzék szerint „Magyarország akkor lesz jogállam és az Európai Unió teljes jogú tagja, ha az utolsó nemzeti érzelmű, hazaszerető magyar is ott töri a követ a recski bányában. És erre nekem van egy válaszom, de az nem tűr nyomdafestéket. Ettől még gondolom” – zárja a cikkét Demeter Szilárd, abból az ügyből kiindulva, amiben a pedofil igazgatót segítő K. Endre teljes amnesztiát kapott, Novák Katalin és Varga Judit pedig még a lemondásukkor sem indokolták meg, hogy miért adtak neki kegyelmet.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!