Toroczkai: A Momentum egy elfuserált lombikbébi, Márki-Zay a magyar politika Mr Beanje

2024. január 27. – 17:08

Másolás

Vágólapra másolva

A Momentum egy elfuserált lombikbébi, Jakab Péter pártja pedig a futottak még kategóriájába tartozik, mondta évértékelő beszédében Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke és a párt országgyűlési képviselője, akit „a magyar ellenállás” vezetőjeként, a globalista rendszer ellenségeként konferálták fel.

Toroczkai szerint 2022-ben bebizonyosodott, hogy a balliberális oldal amerikai dollárért árulja el a magyar nemzetet. Úgy fogalmazott: Márki-Zay Péter, „a magyar politikai Mr Beanje” mondta el, hogyan finanszírozzák külföldről a balliberális pártokat, akik cserébe elárulják a magyarságot és „az egész civilizációnkat”. Korábbi jobbikos párttársairól azt mondta, hogy „elvtelen, megélhetési politikusok”. A Jobbik jelenlegi elnökének, Gyöngyösi Mártonnak azt vetette a szemére, hogy David Pressman amerikai nagykövetnek hajbókolt a szédervacsorán, Brüsszelben pedig megszavazta „a migránsok kényszerszétosztását.”

Toroczkai szerint „újságíróknak álcázott CIA-ügynökök” dolgoznak Magyarországon, akik előbb tudják, milyen megkereséseket kapnak külföldről. Állítása szerint a Direkt36 újságírója, Panyi Szabolcs már azelőtt tudta, hogy Oroszországból felkérik őket választási megfigyelőnek, mint hogy ténylegesen megkeresték volna a Mi Hazánkot. A nemzeteket tönkre tevő Soros György törpének számít azokhoz az amerikai pénzemberhez képest, akik a balliberális pártokat finanszírozzák. Róluk a Fidesz is hallgat, aminek az az oka, hogy a Fidesz üzletel ezekkel a körökkel, tette hozzá.

Az ukrajnai háborúról azt mondta, hogy tönkreteszi Európát, miközben Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egyszerűen eladta országát egy amerikai vállalatnak. A Mi Hazánk azonnali tűzszünetet és békét követel, amihez Toroczkai annyit tett hozzá, hogy:

„ha a háború végén megszűnik Ukrajna államisága, akkor egyedüli parlamenti pártként a Mi Hazánk igényt fog tartani Kárpátaljára.”

A balliberális pártok ostorozása után a Fidesz politikájáról beszélt Toroczkai. „Totális őrületnek” és értelmezhetetlennek nevezte Orbán Viktor és a Fidesz külpolitikáját. Toroczkai szerint jól tette a Fidesz, hogy nyitott Oroszország és Törökország felé, de ez kevés, ha közben minden globális ügyben szembe megy velük.

„Orbán Viktor elveszíti a keleti szövetségeseit, elveszíti Törökországot, elveszíti a nyugati szövetségeseit, mert senki nem bízik már benne.”

Toroczkai úgy látja, hogy Orbán Viktor az egész világgal szembe megy. Izraelt már az amerikaiak is visszahúzzák a gázai konfliktus miatt, de a magyar miniszterelnök továbbra is kitart mellettük. Toroczkai szerint Izrael nem lehet Magyarország partnere, inkább az Öböl-menti államokkal kéne kereskedünk, mert ott bármit el tudnának adni a magyar vállalkozók.

Toroczkai nem érti, hogy az európai politikusok miért vitatkoznak a gázai helyzetről, és miért nem a saját problémáikkal foglalkoznak. „Geert Wilders Izrael vagy Hollandia miniszterelnöke akar lenni? Mert a Twitter-bejegyzései alapján nem tudom eldönteni” – mondta. Toroczkai szerint minden civilizációnak tisztelni kell egymást, és akkor nincs probléma, mert tudunk egymással kereskedni.

„Nincs migráció, nulla vendégmunkás, Európa az európaiaké, Magyarország a magyaroké, és akkor nincsenek kulturális háborúk, Európában, ilyen egyszerű.”

Toroczkai ezután kitért a Fidesz gazdaságpolitikájára is, amit magyarellenesnek nevezett. Szerinte a Fidesz egyetlen gazdasági innovációja, hogy Magyarország akkumulátor-nagyhatalom legyen, ami szintén csak a multik érdekeit szolgálja ki. Toroczkai nincs az aksigyárak ellen, tőle a sivatag közepén épülhetnek ilyen üzemek, de ne a legjobb magyar termőföldeket gyalulják le.

Tavalyi évértékelőjében többek között arról beszélt a Mi Hazánk elnöke, hogy meg kell akadályozni egy újabb világháború kitörését, Ukrajnát eladták külföldi befektetőknek. Ellenezte Finnország és Svédország NATO-csatlakozását, mert szerinte belépésük növelné egy Oroszország elleni háború esélyét. Toroczkai szerint a többi parlamenti ellenzék párt nem a magyarok érdekeit képviseli, hanem „a megszállásunkat és a teljes gyarmattá süllyesztésünket támogatják”, és „rabszolgák, kitartottak, csicskái a disznófejű nagyuraknak”.

A Mi Hazánk érvértékelője előtt a Momentum régi-új elnöke, Donáth Anna posztjában a Fidesz fasiszta tagozatának nevezte Toroczkaiék pártját. Donáth szerint erős a gyanú, hogy a Mi Hazánk és különböző szövetségesei fenyegetést jelentenek a magyar polgárokra, az alkotmányos rendre és a közbiztonságra. Ennek előzménye, hogy a Mi Hazánk korábbi nagykanizsai elnöke volt az egyik hatalomátvételre készülő szkíta, akit két társával együtt nemrég tartóztatott le a rendőrség.

Kapcsolódó
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!