A Mi Hazánk szerint a svédek és finnek érdekében nem szabad beengedni a NATO-ba a svédeket és finneket

2023. január 28. – 17:47

Másolás

Vágólapra másolva

Mindenhol fel kell szólalni az őrület ellen, meg kell akadályozni egy újabb világháború kitörését – hangsúlyozta évértékelő beszédében Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, frakcióvezetője. Az MTI tudósítása szerint a beszéd fő csapásirányai és megállapításai nagyjából a következők voltak:

  • Az európai politikusok között „vérgőzös, vért és háborút akaró hangulat van”.
  • Ellenzik a finn és svéd NATO-tagságot, mégpedig a svédek és finnek érdekében, mert a belépésükkel hosszú közös határszakasza lenne a NATO-nak Oroszországgal, ami a háború esélyét növeli.
  • A világ átalakítása, egy szűk pénzügyi kör diktatúrája véres valósággá változott, Ukrajnát már eladták külföldi befektetőknek, akik annak a szűk pénzügyi elitnek az uralmát terjesztik ki, amelynek már sikerült szinte az egész világot gyarmati sorba taszítania.
  • Elfogadhatónak tartják, hogy bizonyos korlátok között működjenek Magyarországon multicégek, például kizárólag magyar munkaerőt alkalmazva.
  • A kivándorlás megállítását és megfordítását földosztás, a családi gazdaságok és a szövetkezés támogatása, a vízgazdálkodás átalakítása és „organikus energiapolitika” megteremtése révén lehetne elérni, utóbbi érdekében sietni kellene a paksi atomerőmű bővítésével.
  • Az országnak választani kell a megsemmisülés és aközött, hogy „olyan magaslatokra jut, amire ritkán volt példa a magyar történelemben”.
  • A parlamenti ellenzék többi pártja nem a magyarok érdekeit képviseli, a megszállásunkat és a teljes gyarmattá süllyesztésünket támogatják, „rabszolgák, kitartottak, csicskái a disznófejű nagyuraknak”.
  • Apokaliptikus jövőt ígér az emberiségnek a „három szörnyű törekvés” találkozása: a földgáz kivezetése, a zöld energiaforrások bevezetése, és az üvegházhatás szerepének „súlyos felnagyítása”. Mindez egy támadás a világ ellen.
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!