Gulyás Gergely: Nem láttam, nem hallottam, nem ismerem, bulvár

2023. szeptember 28. – 16:58

Másolás

Vágólapra másolva

Nehéz lehet a Miniszterelnökséget vezető miniszter élete, Gulyás Gergelyt ugyanis egyszerűen semmibe nem avatják be. A csütörtöki kormányinfón neki feltett kérdéseink többségére sem tudott érdemben válaszolni, mert

Szerencsére a készpénzről már hallott, de szerinte bulvártéma az is, hogy Szijjártó Péter mindig készpénzzel vásárol, és Orbán Viktor is egy marék készpénzzel járja Ferencvárost. A miniszter elmondta, hogy érzése szerint a kormánytagok inkább készpénzzel szeretnek fizetni, és szerinte nem igaz, hogy a kormány igyekszik visszaszorítani a készpénzhasználatot. Azt, hogy akkor ne csak 150 ezer forintnyi készpénzt lehessen ingyenesen felvenni Magyarországon, javasolni fogja az illetékeseknek.

A Telexet sajnos a miniszter nem akarta úgy reklámozni, ahogyan Orbán a TV2-t, szerinte már azzal reklámoz bennünket, hogy válaszol a kérdéseinkre.

Lényegében egy olyan kérdést tudtuk feltenni, amire Gulyás tudott is válaszolni, és nem is volt semmi baja a kérdéssel, azt, hogy hány tanár jelezte eddig, hogy nem kíván a státusztörvény hatálya alatt dolgozni: 700.

A Telex összes kérdése és Gulyás válaszai az alábbi videón végignézhetők, a kormányinfóról percről percre tudósítottunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!