Orbán Viktor elővett egy adag készpénzt, majd szótlanul besétált egy IX. kerületi házba

2023. szeptember 26. – 13:16

Másolás

Vágólapra másolva

Minden kedd reggel a IX. kerületi Bakáts utcában áll meg a miniszterelnök a 444 szerint – derült ki a lap keddi videójából, amit azután tettek közzé, hogy egy ilyen alkalommal kérdéseket tettek fel a miniszterelnöknek – például a jegybankkal való konfliktusról –, hátha választ kaphatnak azokra.

Orbán Viktor a videón lezser szettben, farmerban, zakóban és trikóban/pólóban halad egy Közraktár utcai lakóépület felé, időközben elővesz a zsebéből valamennyi készpénzt, de egy árva szót sem szól a kérdéseket feltevő riporterhez. Mialatt az épülethez megy, a testőrei a 444 riporteréhez lépnek, hogy távol tartsák a miniszterelnöktől. „Személyvédelmi intézkedés keretén belül ideiglenes zárást alkalmazunk, kérem, ezt a vonalat ne lépje át” – mondta egyikük a lap riporterének ezután.

Orbán távozásakor is megpróbálták válaszra bírni a miniszterelnököt, aki a válaszadást elintézte annyival, hogy „Jó reggelt”, illetve, hogy „Szép napot”.

Érdeklődtünk Havasi Bertalannál, a miniszterelnök sajtófőnökénél arról, hogy milyen programja volt a miniszterelnöknek a Közraktár utcában, és amennyiben az magánprogram, úgy miért volt jelen Havasi Bertalan is. Azt a válasz kaptuk, hogy

„Orbán Viktor magánprogramjairól nem tudok tájékoztatást adni, csak a munkájával és a hivatalos tevékenységével kapcsolatban. A sajtófőnöki jelenlétet a nem nyilvános program nem nyilvános jellegének megőrzésében való közreműködés indokolhatja.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!