Orbán Viktor hazatért az Adriáról, a nyaralós szakáll egyelőre tartja magát

2022. szeptember 1. – 11:36

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Facebook-poszttal tudatta a magyar kormányfő a nagyközönséggel, hogy számára is vége a nyárnak, hazatért horvátországi szabadságáról.

Orbán Viktor a friss bejegyzésben egy Nemzeti Sporttal a kezében látható egy rusztikus berendezésű konyhában (talán a felcsúti parasztházában?), a szöveg szerint „becsengettek”. Érdekesség, hogy a miniszterelnök ugyanazt a nyaralós hangulatú inget viseli, amelyben az egy hónapos vakációja alatt egyszer már lefotózták, és hogy egyelőre a szakálla is megmaradt. A politikai szezonra biztosan visszatér majd a fehér ing, de tűkön ülve várjuk, hogy vajon az arcszőrzetet megtartja-e Orbán. (Korábbi laza, szakállas képek a kormányfőről itt és itt.)

A miniszterelnök épp időben jött haza, hamarosan indul ugyanis az őszi politikai nagyüzem. A szezont a valószínűleg jövő hét szombaton tartandó kötcsei polgári piknik nyitja, majd szeptember végén jön a Fidesz kétnapos frakcióülése. Orbán távollétében nyilvánosan nem kommunikált politikai ügyekben, pusztán egy, a horvát államfővel eltöltött vacsorájából lehet arra következtetni, hogy azért nem tette félre teljesen a pozícióját a vakáció alatt sem.

Megkérdeztük a miniszterelnök sajtófőnökét, számíthatunk-e már holnap Orbán szokásos péntek reggeli rádióinterjújára, ha kapunk választ, frissítjük a cikket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!