Szakállat eresztett Orbán Viktort fotóztak egy horvát sziget menő, drága éttermében

2022. augusztus 30. – 12:48

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Orbán Viktor hetek óta nyaral, a közösségi oldalakon vagy helyi újságokban megjelenő fotók tanúsága szerint már augusztus eleje óta Horvátországban van. Hol a horvát elnökkel vacsorázik (a magyar állami ünnepen), hol lerobban alatta egy motorcsónak, hol páfrányos inget villant, hol borostásan fotózkodik fideszes párttársával.

És fotózkodik továbbra is, de már nem csak borostásan.

Elöljáróban leszögezem: a borotválkozást olyannyira a hétköznapi rutin részének tartom, hogy sosem viszek magammal a nyaralásra borotvahabot, borotvát, borotválkozás utáni arcszeszt és más hasonlókat.

A legutóbb megjelent Orbán-fotóról úgy tűnik, hogy ha másban nem is, ebben talán egymás lélekállatai vagyunk a miniszterelnök úrral. (Másban is, például a szotyi iránti rajongásban, de ne térjünk el a tárgytól.)

Ezúttal ugyanis egy olyan kép került fel az internetre – egy horvát étterem Instagram-sztorijai közé –, amelyen jól látható, hogy a horvát Adrián töltött hetek alatt Orbán Viktor helyre kis szakállat eresztett. Az először a Hvg.hu-n megjelent fotó a csöppnyi, 5,8 négyzetkilométeres, közkeletű magyar mértékegységgel élve nagyjából 800 futballpályányi Ilovik szigetén készült.

A szigeten több étterem is működik, ezek közül Orbán a Restaurant Esempio nevű helyen járt. Ez a hely a Facebook-oldala szerint egy több mint huszonöt éve, családi tulajdonban működő étterem. A Tripadvisoron és a Google-n is tele van jó értékelésekkel, de az is kiderül, hogy az árai a felsőbb kategóriát súrolják. Az étterem Facebook-oldalán egy vendég azt írta (szabadfordításban): „még ha ízletesek is az ételek, nagyon barátságos a kiszolgálás és megfelelő a hangulat, nem éri meg a túlárazott vacsora” – és mellékelt is fotókat, amikről kiderül, hogy egy fél adag garnéla átszámolva majdnem 13 ezer forintba, egy 0,25 literes Fanta majdnem ezer forintba került. A Tripadvisoron is a legdrágább, négy $-jeles besorolása van a helynek.

De ez mindegy is, nézzék azt a szakállat, az a lényeg!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!