Nem lép be a Huxit Pártba Boldog István, de nagy jövőt jósol Volner János pártjának

2022. május 19. – 11:37

Nem lép be a Huxit Pártba Boldog István, de nagy jövőt jósol Volner János pártjának
Fotó: Boldog István / Facebook

Másolás

Vágólapra másolva

„Nagy jövő előtt áll Volner János pártja, mert egyre többen fognak rádöbbeni az Európai Unió valódi arcára és követelni fogják a Huxitot!” – így reagált a fideszes Boldog István pár napja arra a hírre, hogy a Jobbik és a Mi Hazánk volt képviselője Huxit Pártra nevezte át az egyszemélyes pártját.

A hivatali vesztegetés elfogadásával vádolt fideszes politikust nem lepte meg a Huxit Párt létrejötte, mert mint írta: „jómagam annak idején nem támogattam egy újabb birodalomhoz való csatlakozást”. A magyarok többsége azonban támogatta az unióhoz való csatlakozást, mert Boldog szerint „abban bízott, hogy biztonságosabb, gazdagabb, jobb élete lehet egy olyan közösségben, ahol az ő választott képviselőinek is pontosan olyan fontos a szava, mint a nyugati országok vezetőinek”.

Az elmúlt években a Fidesz volt országgyűlési képviselője szerint számtalanszor megtapasztalhattuk, hogy „nem érdekli az unió vezetését a magyar emberek többségének akarata, sőt politikai alapon megpróbálják a saját abnormális világukat ránk erőltetni”.

„Ennek legékesebb példája amikor megszavazták, hogy a férfiak is szülhetnek” – állítja Boldog, aki szerint az EU folyamatos nyomás alatt tartja országunkat, fenyegetve, anyagilag zsarolva. Most éppen a magyar gazdaságot akarják nyomorba dönteni az oroszok elleni olajembargóval.

„Pontosan bekövetkezett az, ami miatt annak idején nem támogattam egy újabb birodalomhoz való csatlakozást, mert egy ilyen birodalomban mi csak rabszolgának kellünk!”

– írta május 10-i értekezésében Boldog, majd csütörtökön újabb posztot szentelt a Huxit Pártnak Facebook-oldalán: „Libsik hiába visítotok a HUXIT párt miatt, a létrejöttét az EU vezetésének köszönjétek!”

Megkérdeztük Boldog Istvánt, belép-e Volner János pártjába, és támogatja-e, hogy Magyarország kilépjen az Európai Unióból.

„Életem során egyetlen pártnak voltam, vagyok a tagja, úgy gondolom ezen életem végéig nem is fogok változtatni.”

„Nemzeti gondolkodóként és gasztro bloggerként működtetem a Facebook-oldalam, ahol saját gondolataimat osztom meg a követőimmel, akik mint látható, egyre többen vannak”

– válaszolta lapunknak Boldog, és azt írta: Magyarországon demokrácia van, szabad véleménynyilvánítás, így ő is megoszthatja a gondolatait. „Magyarország az Európai Unió tagja és amíg a magyar emberek többsége nem akarja másképpen az is marad, függetlenül attól, ki mit gondol az unió mai állapotáról.” Hozzátette, országgyűlési képviselőként mindig is kiállt a saját véleménye mellett, függetlenül attól tetszik-e az másoknak vagy sem, „most sincs okom másként tenni.”

A Fidesz politikusa tizenkét év után búcsúzott a parlamenttől. Április 3-án nem indul el egyéniben a törökszentmiklósi választókerületben, és a párt országos listájára sem került fel. A volt képviselőt hivatali vesztegetés elfogadásával és más bűncselekményekkel gyanúsítják. Az ügyészség hat év letöltendő börtönt, ötmilliós pénzbüntetést és 6,6 millió forint értékű vagyonelkobzást kér Boldogra, a közügyektől pedig öt évre eltiltanák. A mezőtúri politikust ebben a portréban mutattuk be nemrég.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!