Hoppál kirakott egy L.L. Juniorral közös fotót, de a zenész közölte: ő Gattyánékkal szimpatizál

2022. április 2. – 16:39

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés:

L.L. Junior jelezte a Telexnek, hogy ő nem adott engedélyt Hoppál Péternek, hogy kirakja Facebookra a közös képüket, már meg is kérte a politikust, hogy vegye le a fotót, amit a fideszes képviselő azóta törölt is.

A zenész azt mondta lapunknak, hogy egy vidéki rendezvényen léptek fel, ahol ő a színpadon el is mondta, hogy ő a zenéjével nem akar politizálni. Majd a rendezvény végén sok ember ment oda hozzá, hogy csináljanak közös képet. Így készült el az a fotó is, amin Hoppál Péterrel együtt szerepel. Több tucat fotó készült akkor, nem is számolt azzal, hogy annak a képnek ilyen utóélete lehet, nem gondolt arra, hogy őt emiatt Fidesz-szimpatizánsnak gondolhatják majd.

Azt mondta, ő valójában a Megoldás Mozgalommal szimpatizál, és valóban erre utal a Facebook-oldalán egy korábbi poszt, amely a Gattyán-féle mozgalmat népszerűsíti.

Innentől az eredeti cikkünk következik:

„A kalapom, a cuccom, a séróm rendben van!
Testvérem, a vadászat indulhat,
Elmegyek a kedvenc klubomba.
A hangulat dög, hiszen csajozós kedvem van!
És akkor az egyik csinibaba oda szól:
Te, nézd csak, az ott nem a Junior?
De, de, el, el vagyok, lazulok szolidan a bárpultnál, áh!
Na, de nem üldögélhetek itt tovább.
Miért?
Mert a táncparkett hív, a zene vár!
Gyerünk, gyerünk, hát akkor induljon a tánc!”

– ezek L.L. Junior egyik legikonikusabb, Mr. Raggamoffin című slágerének bevezető sorai, és sok facebookozó szombaton a dalban említett csinibabához hasonlóan megkérdezhette Hoppál Péter fideszes politikus oldalát látva, hogy „Te, nézd csak, az ott nem a Junior?” És hát, de, de, róla van szó. Ő lazul ott Hoppál mellett. Íme a fotó:

Itt pedig meg lehet hallgatni a 2003-es Mr. Raggamoffin című számát:

Néhány napja írtuk meg, hogy Kis Grófo Orbán Viktornál járt. A mulatós zenész arról beszélt, hogy teljes mellszélességgel támogatja a kormányfőt és a Fideszt. „Mi nagyon szeretjük a miniszterelnök urat” – mondta, és azt is hangsúlyozta, hogy a Karmelitából nagyon jól lehet látni Budapestnek a nézését meg a járását. Csináltak egy közös szelfit is „speciálba”.

A március 15-i Békemeneten pedig Győzike az első sorban lépdelt a fideszes nagyágyúk mellett. Pár nappal később pedig elindította a belépését a Fideszbe. „Orbán Viktor, amit csinál, az zseniális” – nyilatkozta a Hit Rádiónak a showman. „Ha megnézzük a baloldalt, most elnézést kérek mindenkitől, de tiszta szívemből mondom, mintha csak a Győzike showt nézném” – tette hozzá.

Hoppál Péterrel kapcsolatban pár nappal ezelőtt arról írtunk, hogy a fideszes politikus egyszerűen odaslattyogott az ellenzék kivetítőjéhez Pécsen, és kihúzta a tápkábelt, mert nem tetszett neki, amit lát. Később ezért félmilliós büntetést kapott.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!