Gyurcsány: Karácsony tiszta ember, támogatni fogjuk

2021. december 2. – 09:53

Másolás

Vágólapra másolva

A Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc csütörtök reggel arról posztolt a Facebookon, hogy a főpolgármester, Karácsony Gergely nem korrupt, sőt küzd a korrupció ellen, ezért támogatni fogják. A Városháza eladásának ügyét fabrikált történetnek, provokációnak nevezte.

„Sajnos háború van. A háború szabályai különlegesek. Ők vagy mi. Magam is utálom ezt a logikát. De ez van. Sokan nem akarják ezt mifelénk érteni. Karácsony tisztességes demokrataként is húzódozik elfogadni ezt a logikát. Ezért van bajban. Van, amikor ott üt, ahol nem kellene, vagy ott enged, ahol ezzel ellenfelének segít” – jellemezte a korábbi miniszterelnök Karácsonyt.

A hetek óta tartó Városháza-ügy immár két, egymással összefüggő, de kommunikációban mégis különváló szálon fut:

  1. el akarták-e adni a Városházát, és
  2. van-e korrupciós-jutalékos rendszer az önkormányzatnál?

Ide kattintva olvashatja bele magát az ügybe. Bajnai Gordon szerepéről ebben a cikkben írtunk, míg Gansperger Gyuláról és Berki Zsoltról itt és itt talál további cikkeket.

Karácsony októberben, az ellenzéki előválasztás hajrájában arról beszélt, hogy Gyurcsány megzsarolta őt, mire a DK-elnök felhatalmazta, hozza nyilvánosságra azokat az sms-eket, amiket váltottak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!