Simicskó: Inkább László Imrének kellene lemondania

2021. november 29. – 14:09

Másolás

Vágólapra másolva

Az oltási akcióhét sikerével kezdte napirend előtti felszólalását Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője. „Az oltás jelentheti egyedül a hatékony védelmet mindannyiunk számára” – tette hozzá, majd sorolta az oltottsági adatokat, amiket reggelente tesznek közzé.

Óriási feladatot jelentett szerinte a kormánynak az oltási akcióhét, és köszönetet mondott az egészségügyi dolgozóknak. Az ellenzék bezzeg csak nehezíti a védekezést Simicskó szerint.

Fotó: Bődey János / Telex
Fotó: Bődey János / Telex

„Azt látjuk, hogy az ellenzék Brüsszelbe jár ki lejáratni és szidni Magyarországot, támogatja az illegális migrációt, és támadja a keleti vakcinákat” – sorolta. Majd azt mondta, „a táblaírás nagy mesterei” ismét elővették a táblákat, és kiteszik a Városházára és több épületre, hogy eladó.

„Számomra az volt a legmélyebb pont az ellenzéki oldalon, amikor bitcoint bányásztak közpénzen Erzsébetvárosban” – mondta a KDNP politikusa. Szerinte Kövér helyett inkább László Imre XI. kerületi polgármesternek kellene lemondania, aki nemrég Hitlert éltette egy közgyűlésen, Mandela helyett majdnem Mengeléről nevezett el teret, és árusítja a Tétényi úti városközpontot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!