Bangóné: Önök inkább lemondanak a magyar emberek életéről, minthogy ingyen odaadnák a PCR-teszteket az időseknek, gyerekeknek

2021. november 29. – 17:18

Másolás

Vágólapra másolva

Nem következetes a miniszterelnök Bangóné Borbély Ildikó szerint. Erre volt példa, hogy egész nyáron azt mondta, nem kell maszkot hordani, mert az nem véd meg a vírustól. Most mégis kötelezővé tették beltéren. Hónapok óta mondjuk, hogy töröljék el a regisztrációt, most az oltási akcióhetet dicsérik – folytatta, majd azt kérdezte: ki ártott a legtöbbet a járványkezelésnek, ha nem önök, kormánypárti politikusok?

A WHO elismerte a magyar járványkezelést – mondta Rétvári Bence. Mi állítottuk fel a világon elsőként az operatív törzset, és elsők között indítottuk el az oltásokat. Nincs az Európai Unióban még egy ország, ahol hatfajta vakcinával lehet oltani, és elsők vagyunk a harmadik oltás beadásában is az unióban – sorolta a magyar járványkezelés eredményeit. Míg Orbán oltásra buzdította az embereket, Bangóné és az ellenzék többi képviselője a keleti vakcinákat támadta.

„A világon nem találunk még egy olyan országot, ahol 5 milliárd forint értékű PCR-tesztet semmisítettek meg azért, mert nem adták oda az embereknek” – reagált az MSZP képviselője. Önök inkább lemondanak a magyar emberek életéről, mint hogy ingyen odaadnák a teszteket az időseknek és a gyerekeknek – mondta Bangóné, hozzátéve, ezért valakinek még felelnie kell.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!