Rétvári: Az volt veszélyes, amikor az ellenzék az oltás ellen beszélt

2021. november 29. – 13:53

Másolás

Vágólapra másolva

A jogállamiság 2006-ban kardlapokkal volt veszélyben Rétvári Bence szerint. Semmifajta újdonságot nem hallhattunk az Emmi államtitkára szerint Kövér beszédében. Önök azon háborodnak fel a parlamentben, hogy egy magyar kormány szuverén módon gondolkozik, és vannak, akik a nemzeti szuverenitás feladását támogatják – magyarázta az államtitkár.

Az volt szerinte veszélyes, amikor az ellenzék az oltás ellen beszélt a keleti vakcinák hazai engedélyezési eljárását kritizálva. Az Emmi államtitkára arról beszélt, a harmadik oltás lehetőségét elsők között nyitotta meg Magyarország a nyáron, és ez a szuverén gondolkodás miatt van. Nem vártak az unióra, mint ahogy tavasszal sem a kínai és orosz vakcina engedélyezésénél.

Rétvári szerint az ellenzék a Sinopharm kritikájával az oltások sikerét is veszélyeztette. Az államtitkár bizonyítékul a nemrég megjelent tanulmányt hozta fel. Igaz, arra nem tért ki, hogy a tanulmány nyári adatokra vonatkozik, így nem derül ki, hogy az oltások között milyen különbség van a védettség hosszát illetően

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!