Támogasd a Telexet, létezésünk csak tőled függ!

2021. október 4. – 07:55

frissítve

Támogasd a Telexet, létezésünk csak tőled függ!

Másolás

Vágólapra másolva

Egyéves a Telex!

Az indulásunkkor nem tudtuk még, milyen gyorsan leszünk nagyok és erősek, ez azon múlt, hogy hány olvasó gondolja azt a korábbi munkáink és a felmondásunkhoz vezető okok alapján, hogy érdemes minket, az indulásunkat pénzzel is támogatni. Szerencsére több tízezren éreztétek úgy, hogy a szabad nyilvánosság ügyét, a mi ügyünket érdemes támogatni, így viszonylag nagy biztonságban, stabil háttérrel tudtunk elindulni és egy évig működni. Az eredményeinkről, sikereinkről és a gazdálkodásukról rendszeresen beszámoltunk, ez így lesz a jövőben is. A támogatásokat arra költjük, amit ígértünk: kíváncsi, kritikus és korrekt újságot csinálunk, a lehető legtöbb fontos dologról első kézből számolunk be.

A magyar sajtóból szinte egyedüliként ott voltunk nemrég Afganisztánban, folyamatosan nyomon követjük az ellenzéki előválasztást, bemutatjuk és számonkérjük a hatalom működését, saját vidéki tudósítókkal igyekszünk enyhíteni a kormányzati médiamonopóliumok okozta sajtónyilvánossági problémákon, azaz tényleg a legfontosabb dolgokra költjük a támogatók pénzét.

Ebben az egészben az a legfontosabb, hogy KÖSZÖNJÜK! Nélkületek, a támogatásotok nélkül mindez nem jöhetett volna létre.

Többek között ők azok az olvasók, támogatók, akik segítenek nekünk a mindennapi működésben:

A Telexet alkalmilag és rendszeresen lehet támogatni, mi lényegében ebből működünk, és az egy éve indított rendszeres támogatások jelentős része most lejár vagy lejárt. A stabil, kiegyensúlyozott működésünkhöz, a fejlődésünkhöz szükségünk van minél több rendszeresen érkező támogatásra, ezért arra kérünk most mindenkit, hogy ha teheti, támogasson minket minden hónapban pár sör/kávé/pizza/stb. árával.

Nagyon egyszerű az egész, el kell menni erre a felületre, és pár adat megadása után be is állítható a támogatás. Ha valaki nem tudja, hogy támogat-e minket, akkor itt, a cikk alján is könnyen ellenőrizheti az e-mail-címe megadásával.

Szoktátok kérdezni, hogy miért így működünk, miért nem máshogy szedjük össze a működésünkhöz szükséges pénzeket. Aki a magyar politikai viszonyokat ismeri, tudja, hogy nem egy életbiztosítás ma Magyarországon kiállni valami, például a szabad sajtó, a szabad nyilvánosság mellett.

És hát a szabad sajtó szűkülőben van, ami még működik, nehéz helyzetben van. A reklámpiac kiszámíthatatlan, nagy befektetőt senki nem vesz szívesen a nyakába, a legbiztosabb és legbiztonságosabb az, ha sok olvasó/támogató pénzéből jön össze a működésünk háttere, ezt a legnehezebb tőlünk elvenni, ezt a legnehezebb ellehetetleníteni.

Persze ha egy idő után nem lesz elég támogatónk, akkor pénzért kell majd a tartalmunk egy részét adnunk, de szeretnénk a lehető legtovább „ingyenesek” maradni.

De ehhez tényleg az kell, hogy minél többen támogassátok havonta a munkánkat. Cserébe mi azt ígérjük, hogy jobbak, érdekesebbek, színesebbek leszünk, és az eredményeinkről, működésünkről továbbra is folyamatosan beszámolunk majd.

Ne feledd: a Telex csak tőled függ! ♥️

Köszönjük!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!