Nézzék meg, Soros Györgyöt még mindig nem koronázták magyar királlyá

2021. március 7. – 08:42

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. Az apa kijött a házból, rákiabált a támadókra, akik a szélrózsa majdnem minden irányába szétfutottak.

2. Nem ér a fenekéhez! Látja? Maximum a zakóját éri! Maximum!

3. A friss sátánista-ügyvéd-pap az egyház elleni, istenkáromló misszióra indult, azonban ahogy azt maga Longo írta, „lelke e modern tévelyek útvesztőjében nem talált nyugtot”.

4. A miniszteri bejegyzés alapján Karácsony és Gyurcsány közös gondolkodása és fellépése úgy sejlik végig az íráson, mintha az elválaszthatatlan Lolka és Bolka, vagy Stan és Pan kettőseként kellene az „oltásellenes” Csány és Csony mesterkedéseire tekintenünk.

5. Öngyilkosság, rák, meddőség, bigott vallásosság, érzelmi zsarolás – nem mondom, hogy a Rengeteg 2. közepén nem éreztem azt, hogy valaki igazán vitatkozhatna már inkább arról, hogy kell-e mazsola a bejglibe, vagy sem, de ettől még nem gondoltam kevésbé sikerültnek.

6. Mike Kekich, majd Fritz Peterson furcsa összhangban közölték: senki ne lepődjön meg, de a legutóbbi szezon óta családot cseréltek feleségestül, gyerekestül, kutyástul, házastul.

7. Orbán Viktor előszeretettel használ katonai, militáns hasonlatokat, példázatokat a beszédeiben. Folyamatosan háborúban áll, verbális, kitalált háborúban a valóságát valójában nem fenyegető ellenségekkel, utolsó összecsapásokat hirdet, megtámadott országot vizionál – és a nem létező ellenségek nem létező támadásait sikerrel vissza is veri, nézzék meg, Soros Györgyöt még mindig nem koronázták magyar királlyá például.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!