7per7: éltem a Kádár-rendszerben, akkor is úgy működött az urambátyám kijárás

2020. október 31. – 12:38

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

22-ig ez a kormány és ez a hatalom fog fennállni, akinek egy polgármesterrel ha nem együttműködni, akkor duzzoghat a sarokban, és akkor nem haladnak az ügyek, mert egyszerűen másként nem működik ez a rendszer. Éltem a Kádár-rendszerben, akkor is úgy működött az urambátyám kijárás.

Ja, egy olyan kormány jó lenne.

A kiscicás rajzaidat remeknek találtuk! Már csak az a kérdés, hogy küldjük ezeket nyomdába anélkül, hogy börtönbe kerülnénk?

Elkerülhetetlen a kérdés: mégis mit, kit és miért látunk ebben a három és fél percben?

Nem lehet minden egyes streamingajánlót annak valamilyen variációjával kezdeni, hogy „micsoda világot élünk”, de hát tényleg, micsoda világot élünk.

Ha egy hülye bajszos, angolul alig beszélő futóbolond be tud jutni Mike Pence gyűlésére Trumpnak öltözve egy harisnyás nővel a vállán, vagy exkluzív interjút kérni a helyzetet kifejezetten élvező Rudy Giulianitól, akkor tényleg óriási baj van.

A kezdeményezés minden bizonnyal sokkal virálisabb, ha a vigyorgó norvég és más nemzetiségű gazdák bugyihullákat mutogathatnak a kamerába, az újság meg „Miért rohasztanak a gazdák női bugyikat a földben?” című cikkekkel keríthet nagy feneket az egésznek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!