Britney Spears: Soha nem fogok visszatérni a zeneiparba!!!

2024. január 4. – 18:18

Másolás

Vágólapra másolva

Rövidre zárta a potenciális új albumával kapcsolatos pletykákat Britney Spears, akit hiába boronáltak össze amerikai lapok az elmúlt napokban például Charli XCX-szel is, most Instagramon arról írt, hogy soha nem fog visszatérni a zeneiparba.

Az énekesnő nem fogta vissza magát, egyenesen szemétnek nevezte a róla szóló pletykákat, és hozzátette, hogy hiába írják, hogy különféle előadókhoz fordult, ő csak akkor hajlandó zenét írni, ha azt ő is szórakoztatónak találja, vagy ha nem magának kell írnia. Mint írta, az utóbbi két évben több mint húsz számot írt másoknak amolyan szellemíróként, és ez szerinte jól is van így.

Spears arra is kitért a posztjában, hogy azok, akik nem olvasták a könyvét, egy rakás dolgot nem tudnak róla – mi olvastuk, ide kattintva meg is lehet nézni, mit gondoltunk róla –, és azt is leszögezte, hogy azt a híresztelésekkel ellentétben nem a jóváhagyása nélkül adták ki. Britney Spears 2022-ben egyébként kiadott egy új, Elton Johnnal közös számot, de a jelek szerint az nem tűnik valószínűnek, hogy olyan erővel térjen vissza, mint amilyennel 25 éve berobbant.

Az énekesnő nem sokkal ezt megelőzően szabadult apja több mint tíz éven át tartó gondnoksága alól, az egész ügyről, illetve a #FreeBritney-mozgalomról korábban ebben a cikkben írtunk bővebben. Ekkoriban ment hozzá az akkori barátjához, Sam Ashgirihez is, akitől aztán tavaly el is vált, és aki állítása szerint félelemben élt Spears mellett.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!