Hat év után új dalban énekel Britney Spears, Elton John a hivatalos megjelenés előtt lőtte le a poént

2022. augusztus 24. – 16:27

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

2016 után először most pénteken fog kijönni új hanganyag Britney Spearstől, de egy cannes-i klub vendégei és nagyjából mindenki, aki az erről megosztott videót megnézte, már a hivatalos megjelenés előtt meghallgathatta a dalt. Az új szám egy duett, és pont a másik fél, Elton John volt az, aki lelőtte a poént.

Az esetről közzétett videón láthatjuk, hogy Elton John odamegy a cannes-i étterem DJ-jéhez, majd elindul a Hold Me Closer című szám, amelyre a művész rá is énekel, miközben saját és Britney Spears hangját is hallhatjuk.

Az étterem közönsége természetesen lelkesen fogadta a korábbi csípőműtétje miatt is ülve maradó Sir Elton John produkcióját.

A Hold Me Closer csak részben új dal, mert igazából Sir Elton korábbi slágerének, a The One-nak és a Tiny Dancernek összekeverése és turbósított változata, Spears is mindkét szövegből idéz énekében. Elton egy már egyszer bevált receptet húzott elő újra, tavaly Dua Lipával duettezett, a Cold Heart pedig a Rocket Man, a Sacrifice és a Kiss The Bride sláger elemeiből állt össze.

Az új duett a New York Post információ szerint Elton ötlete volt, de Britney Spears rajongóként is lelkesen fogadta a felkérést, és a múlt hónapban Los Angelesben énekelték fel a dalt. Spears utoljára 2016-ban adott ki új hanganyagot, a Glory című albumot.

Az énekesnő tavaly novemberben szabadult meg apja 13 évig tartó gondnokságától. Szinte élete minden területét egy szakértőkből és ügyvédekből álló csapat felügyelte.

Spearst ezek után rajongói kérték arra, hogy térjen vissza a zenei pályára, de erre nem mutatott nagy hajlandóságot. Egy Instagram-posztjában korábban azt írta, hogy azok után, amin keresztülment, fél az emberektől és a zeneipartól.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!