Sajtóhírek szerint Britney Spears verte a férjét, akitől most válik

2023. augusztus 20. – 11:16

Sajtóhírek szerint Britney Spears verte a férjét, akitől most válik
Britney Spears és Sam Ashgari Fotó: Valerie Macon / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Britney Spears és Sam Ashgari iráni származású amerikai színész, modell és fitneszedző júliusban benyújtott és nemrég nyilvánosságot is kapott válása után eldurvult a felek viszonya.

Mint a BBC írja, a pár 2016 októberében találkozott először a Slumber Party című videóklip forgatásán, és nem sokkal ezután randevúzni kezdtek. 2021 szeptemberében jegyezték el egymást, majd 2022. június 9-én házasodtak össze egy szűk körű Los Angeles-i szertartáson.

Nemrég azonban Sam Asghari bejelentette a válást, azt mondta, „nem bírja tovább a fájdalmat”, és mint írta, kibékíthetetlenek voltak az ellentétek. A fitneszedző azt kérte, hogy bár volt házassági szerződésük, Britney Spears fizessen neki támogatást, és az ügyvédi költségeket is ő állja.

Korábban a brit sajtóban, például a Mirrorban arról jelentek meg információk, hogy Ashgari már korábban azt kérte, hogy Spears fizessen, vagy kitálal. Hogy ez így történt-e, vagy sem, nem lehet tudni, de tény, hogy az elmúlt napokban olyan cikkek jelentek meg, amely szerint Britney Spears ütötte-verte a fiatalabb férfit, aki ilyenkor nem ütött vissza, és volt, hogy alvás közben okozott neki monoklit. Az is kiderült, hogy a támadásoktól tartó Spears a lakásban rengeteg kést is tartott, ami félelemmel töltötte el Ashgarit, hiszen a nőt gyakran a biztonságiaknak kellett lenyugtatnia.

A most 41 éves Spears ezekre a részletekre nem tért ki, de első reakcióiból kiderül, hogy „kissé megdöbbent” amiatt, hogy a kapcsolat véget ért.

Azt fejtegette, hogy

túl sokáig játszottam, hogy minden tökéletes, de ez távol áll a valóságtól, mindig titkolnom kellett a gyengeségeimet, de olyan erős leszek, amennyire csak tudok.

Britney Spearsnek ez volt a harmadik házassága, a korábbi kettőből az egyik a harmadik napon, a másik a harmadik évben ért véget.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!