Egy év után válik Britney Spears és Sam Asghari

2023. augusztus 17. – 07:45

Másolás

Vágólapra másolva

Egy év házasság után válik Britney Spears amerikai énekesnő és férje, Sam Asghari iráni modell, edző, írja a TMZ. A lap információi szerint a válókeresetet Sam Asghari nyújtotta be, a válás oka a „kibékíthetetlen ellentét”.

A párnak volt házassági szerződése, amit még az esküvő előtt kötöttek, hogy szétválasszák a vagyonukat. De a lap információi szerint Sam Asghari ezt meg fogja támadni a bíróságon, és házastársi tartásdíjat is követel az énekesnőtől.

Asghari a különválás dátumaként 2023. július 28-át tüntette fel.

Fotó: Image Press Agency / AFP
Fotó: Image Press Agency / AFP

Britney Spears hét hónappal gyámsága feloldása után tavaly júniusban házasodott össze Sam Asgharival Los Angelesben. Spears és Ashgari még 2016-ban találkoztak, amikor a férfi 22 éves volt, az énekesnő pedig 34. Öt év várakozás után jegyezték el egymást, miután az apja jogi felügyelete véget ért, tavaly áprilisban az énekesnő bejelentette, hogy terhes, egy hónappal később azonban elvetélt.

Spearsnek ez volt a harmadik házassága, igaz, az első csak 55 óráig tartott. 2004-ben Las Vegasban összeházasodott egy gyerekkori barátjával, Jason Alexanderrel, de a hatóságok két nap múlva érvénytelenítették az esküt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!