Rachel, szeretünk, köszönünk mindent, csodás vagy – imádják Orbán Ráhelt a Tiborcz luxushoteleiben az állam pénzén kényeztetett influenszerek

2024. május 23. – 20:59

Másolás

Vágólapra másolva

Ezekben a percekben is hatalmas buli zajlik Budapesten egy nemzetközi influenszercsapat részvételével. A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) ugyanis a korral haladva arra gondolt, hogy a fővárosi turisztikai célokat az szolgálja a legjobban, ha idehív egy rakás Insta-híres embert, hogy szórakozzanak nálunk egy pár napot közpénzen, és posztoljanak róla sokat a nagy elérésű felületeikre.

Az MTÜ és mindenki, akinek a turizmushoz itthon állami szinten köze van, általában azt szokta fő iparági célként megjelölni, hogy legénybúcsúhordák helyett gazdagabb turisták jöjjenek, akik több pénzt költenek és több időt töltenek el itt. A szervezet igazgatója az influenszertrip megrendezését ezúttal azzal indokolta, hogy a 25–40 éves korosztály van most az erőfeszítéseik központjában, és azért kell ez a kampány, mert őket így lehet behúzni.

A minden elemében bizarr (bár korunk marketingtrendjeibe valóban illeszkedő) Budapest Influencer Trip csúcsa talán az, hogy csütörtök este az Operában gyűltek össze az MTÜ vendégei egy kiadós partizásra és posztolásra. A program információink szerint egy exkluzív elektronikus zenei buli lesz olyan nevekkel, mint az Adriatique.

A következőkben tehát a trash kedvelőinek érdemes lesz tovább figyelniük az influenszerek felületeit az operás kontentért, de addig is megosztunk itt egy különösen sokatmondó pillanatot ma délutánról. Kefaya Abudayyeh jordán utazási blogger (akit 1,2 millióan követnek az Instagramon) arról tett ki egy sztorit, ahogyan éppen teljes szívből hálálkodva megköszöni a magyar turizmus nem hivatalos nagyasszonyának, Orbán Ráhelnek ezt a szuper kis alkalmat az ingyenluxizásra.

„Rachel, szeretünk, őszintén, és köszönünk mindent, csodás vagy, minden pillanatot imádunk itt. Esküszöm, tényleg ezt gondolom, és nemcsak én, hanem az összes lány”

– lelkendezik Kefaya Abudayyeh egy asztalnyi inflenszernőt és az Instán nemrég nyilvános fiókra váltott Orbán Ráhelt kamerázva.

Forrás: Instagram/ kefaya.qat
Forrás: Instagram/ kefaya.qat

Az influenszernők eközben mind hangosan hálálkodnak. A felvétel (ami sajnos az Insta-sztorik természetéből adódóan egy napon belül örökre eltűnik) egyébként valószínűleg Tiborcz István turai kastélyból kialakított luxushoteljében, a Botaniqban készült, legalábbis az előző, kültéri sztorielemnél az van megadva helyszínnek.

Az influenszerek és Orbán Ráhel egyébként az Orbán Ráhel férjéhez tartozó portfólió egy másik épületében is szórakoztak egyet, korábban több másik résztvevő Insta-sztoriján beazonosítható volt a Vörösmarty téri Dorothea Hotel és annak nyitórendezvénye, ezek közül többet maga Orbán Ráhel is reposztolt.

A miniszterelnök legidősebb lánya amúgy 2021 óta a BDPST egyik leányvállalatának, a BDPST Konceptnek az ügyvezetője, kreatív igazgatója, hivatalos állami pozíciója nincsen a turizmusban. Ennek ellenére rendszeresen az ismerősei kapnak jó állásokat és megbízásokat az MTÜ-nél, és véletlenül a Budapest Influencer Trip meghívottjai is több kört tettek a férje szállodáiban, amelyeknek bizonyára nem jelentenek rossz marketinget az itt készült posztok.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!