Orbán Ráhel gondolt egyet, és nyilvánosra állította az Instáját

2024. május 8. – 12:19

Másolás

Vágólapra másolva

A miniszterelnök legidősebb lánya, a luxusbaba- és divatiparban utazó Orbán Ráhel, aki nem mellesleg az ország egyik legsikeresebb vállalkozójának, Tiborcz Istvánnak a felesége, szerda reggel nyilvánosra állította az Instagram-fiókjátvette észre a 444.

Ezzel résnyire nyílt az ajtó a NER mögött megbújó luxuséletre, de aki sok ínyencségben reménykedik, sajnos csalódni fog, Orbán Ráhel ugyanis egyelőre elég visszafogottan instázik, csak pár havonta posztol, és akkor sem oszt meg túl sok részletet a magánéletéről.

Bár az is lehet, hogy most belehúz, a legutóbbi bejegyzése például egy remekül megkomponált reklámvideó arról, hogy mutatták be a Pesti Vigadóban „a BOTANIQ Collection ernyőmárkáját a hazai és a nemzetközi szakma, valamint a média képviselőinek”. (Az nem derült ki, hogy a média szerencsés képviselői kik lehettek.)

Ebben azért már akad luxus bőven, és szpottolni is lehet rajta hírességeket, feltűnik a videóban Vasvári Vivien, Dobó Kata, Rubint Réka és Rogán Cecília is, a színpadon pedig a Kölyökidőből ismert Szekeres Nóra szórakoztatta a vendégeket.

A Botaniq Collection brandet egyébként Orbán Ráhel férje, Tiborcz István építette fel a kisebb luxusszállói köré.

Őszintén reméljük, hogy ez csak a kezdet, és Orbán Ráhel a jövőben még szélesebbre tárja az Insta-ajtót a fényűzésre.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!