Muri Enikő Szijjártóval közös képet posztolt a legfideszesebb fesztivál után

2023. augusztus 28. – 13:02

Másolás

Vágólapra másolva

Nemcsak Orbán Viktor mosolyalbuma gyarapodott Győzikével a hétvégén a legfideszesebb fesztivál, a Tranzit után, hanem Szijjártó Péteré is. A külügyminiszter Muri Enikővel állt össze egy képre, amin az énekesnő kiskutyás Szijjártó Péter pedig szokásosan, Armani pólóban mosolyog bele a kamerába. A fotót a Sugarloaf énekesnője büszkén posztolta ki az Instagramra, vette észre a 24.hu.

Az X-Faktorból ismertté vált Muri Enikő a Szijjártóval közös fotóhoz egy smiley kíséretében ezt írta:

A hétvége margójára 🙂

Muri egyébként nem egyedül fesztiválozott Tihanyban, ott volt vele szerelme, a Sugarloaf gitárosa, Tóth Szabolcs is, napszemüvegben, komoly arccal hallgatták Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő és a momentumos Tompos Márton vitáját:

Muri Enikő és Tóth Szabi a Tranzit Fesztiválon – Forrás: Tranzit / Facebook
Muri Enikő és Tóth Szabi a Tranzit Fesztiválon – Forrás: Tranzit / Facebook

A 24.hu Murival kapcsolatban emlékeztet, hogy többször feltűnt már fideszes politikusok környékén például a tavalyi választáson is, kint volt a Békemeneten, és közreműködött az új Nemzeti Dal feldolgozásában is, egy „ó, yeah” sort kapott benne.

A Szijjártóval közös képet nem felejtette el kiposztolni Tóth Szabi sem, ő ezt írta a külügyminiszterrel közös fotóhoz:

Még rólad is beszélgettünk… kicsit:)

– és bekukacolta a külügyminisztert.

A Tranzit egyébként nem egy fesztivál jellegű esemény, inkább politikusok vitái és előadásai szerepelnek a programban. A Telex személyesen is ott akart lenni az eseményen, meg is próbáltunk regisztrálni rá, de azt a választ kaptuk, hogy „a Tranziton médiapartnerekkel dolgozunk, regisztrációt csak nekik tudunk biztosítani”. Ez azt jelenti, hogy a Hír TV-n lehet értesülni arról, mi hangzott el ott, de a kormánypárti és ellenzéki garázsvitákat a fesztivál Facebook-oldalán élőben is közvetítik.

Rogán Antal például szigorúan zárt körben beszélt a háborúról és békéről. Utána pedig Orbán Viktor fejtegette a gondolatait például arról, hogy a tervei megvannak, de ezekhez még kell tíz év. A két nap alatt több vitáról és megszólalásról is írtunk, ezeket itt tudja elolvasni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!