Orbán Viktor nyárzáró mosolyalbumában Győzike a cseresznye a habon

2023. augusztus 27. – 14:58

Másolás

Vágólapra másolva

A tusnádfürdői előadás után Orbán Viktor a legfideszesebb fesztiválra, a Tranzitra is ellátogatott, hogy az egyik megafonos kormányinfluenszer közreműködése mellett kifejthesse nézeteit a magyar flowról és világtörténelemről. És ha már Tihanyba látogatott, Orbán nemcsak elmélkedett, hanem rajongóival fotózkodott is, stábja pedig a közönségtalálkozó legszebb pillanatait egy nyárzáró mosolyalbum nevű galériába rendezte a Facebookon.

A kormányfő mellett igazi fanatikusok is feltűntek, volt ugyanis olyan résztvevő, aki Straight Outta Felcsút pólóban érkezett, míg egy másik trikón Orbán egyik emblematikus mondását húzta magára valaki: „a Jóisten mindannyiunk felett, Magyarország mindenek előtt”.

A miniszterelnöki galériába befigyelt egy újabb csoportkép az ellenfelek totális diszkreditálására szakosodott Megafon-csapattal, a legizgalmasabb fotó mégis inkább az, amelyiket Orbán Viktor a Fideszbe nemrég belépett Győzikével pózol, íme:

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala
Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Gáspár Győzővel év elején interjút készítettünk, a Romantic korábbi frontembere lapunknak elmondta, hogy Kocsis Máté annyira szereti, hogy azon elájult.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!