Bayer Zsolt szerint ő nem azért homofób, mert buzi, Fekete Giorgio pedig egy hülye fasz

2023. augusztus 14. – 16:25

Másolás

Vágólapra másolva

Reagált Bayer Zsolt, a Fidesz-KDNP keményvonalas publicistája arra, hogy Fekete Giorgio, a Carson Coma énekese a Sziget Fesztiválon olyan pólóban lépett fel, amelyre az volt írva:

A homofóbok buzik.

Bayer a Bádogblogon azt írta:

„Hát ez óriási! Fekete Giorgio – mint az összes hozzá hasonló szardarab – ismét megfejtette a valóságot. Vagyis: a homofóbok buzik. Vagyis: ha undorodsz attól, ami számodra természetellenes, és rosszul vagy a látványuktól, akkor te valójában az vagy, amitől undorodsz.

Vagyis: az arachnofóbok valójában pókok, és a világon a legjobban sok-sok pókkal szeretnének összezárva lenni. Vagyis: a klausztrofóbok valójában imádnak kicsike, szűk, sötét, zárt helyeken lebzselni. Vagyis: a xenofóbok legkedvesebb időtöltése, ha mindenféle idegen között lehetnek. Vagyis: az agorafóbiások valójában imádnak nagy tömegben jönni-menni, tömegközlekedni, hatalmas tömeg előtt szónokolni.

A feketegiorgiofóbok meg imádják ezt a hülye faszt. Nem is olyan bonyolult a világ, igaz?”

A Sziget körül minden évben áll a bál, amiért a szervezők megengedőbbek a homoszexualitással, mint az a magyar kormánynak tetszene. Idén azzal verték ki a biztosítékot, hogy a fesztivál reklámfilmjében elcsattant egy csók két lány között, ami miatt a szélsőjobboldali Nemzeti Jogvédő Szolgálat bejelentést is tett.

Bayer Zsolt régi barátja, az egykori kommunista Bencsik András nemrég arról fantáziált a Hír Tv Sajtóklub című műsorában, hogy szerinte a jövőben elképzelhető, hogy kötelezővé teszik a homoszexualitást a Sziget Fesztiválon, ezt pedig a bejáratnál egy csókkal kell majd bizonyítani.

Fekete Giorgio, a Carson Coma frontembere idén tavasszal többször hevesen kritizálta a kormányt, valamint az ország és a társadalom állapotát. Válaszul május végén lemondták az együttes brüsszeli koncertjét, amelyet az állami pénzből működő Liszt Ferenc Intézetben tartottak volna. A koncert helyett aznap nem volt semmi a központban, az épület zárva volt.

A Carson Coma tagjaival legutóbb Sajó Dávid beszélgetett nálunk az After Podcastban, a beszélgetés itt nézhető meg:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!