BRÉKING! Kötelező lesz a homoszexualitás a Szigeten, a bejáratnál csókkal kell majd bizonyítani!!!

2023. augusztus 14. – 13:31

Másolás

Vágólapra másolva

„Nem szeretnénk megérni, amikor a bejáratnál megkérdezik ugye te hajlandó vagy megcsókolni egy azonos nemű embert, mert ha nem, akkor sajnos ide nem jöhetsz be. Ezt azért jó lenne valahogy kivédeni

– mondta Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője a Hír Tv Sajtóklub című műsorában a Sziget Fesztiválról, amit a 444 szúrt ki. A gondolatmenet apropója a Sziget reklámvideója volt, amelyben azonos nemű emberek csókolóznak.

A témát Velkovics Vilmos, az SZFE tanára azzal kezdi, hogy felveti: lehet, az egész Hajógyári-szigetet le kellene fóliázni a Sziget Fesztivál idejére. Majd jön Bencsik András és a következőt mondja:

Úgy tudom, hogy az egyik célközönsége ennek a Sziget Fesztiválnak Nyugat-Európa. Hollandia meg egyéb országok... tehát a homoszexualitás propagálása már gyakorlatilag kötelező rutinná válik az iskolákban példának okáért. Valószínűleg ez egy tudatos döntés volt, hogy azért kellett ezt a propagandát a reklámfilmbe betenni, hogy az ide jövő nyugat-európai fiatalok otthon érezzék magukat.”

Ezután áttérnek arra, hogy korábban Tarlós még be akarta tiltani a Sziget Fesztiválon felállított homoszexuális „propagandasátrat”, most viszont már odáig fajult a világ, hogy a „propaganda” a reklámfilmben van. Ezután hangzott el Bencsik András fent említett bölcs mondata, miszerint esélyes, hogy a Szigeten a jövőben kötelező lesz a homoszexualitás.

Bencsik András nemrég azzal borzolta a kedélyeket, hogy ugyanebben a kiváló műsorban jó hírként tálalta, hogy Ugandában kivégzik a melegeket, ha összeházasodnak. A videót nem sokkal később letörölték, a Médiatanács pedig 400 ezer forintos büntetést szabott ki a Hír Tv-re.

Hogy miért érdekli a Sajtóklubban ülő férfiakat ennyire a homoszexualitás témája, talán örökké rejtély marad.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!