Tóth Gabi: Megvenniük sem kellett, mindig is ez volt a valódi közösségem

2022. április 7. – 11:22

Másolás

Vágólapra másolva

Négy nappal a vasárnapi választás után hosszú Facebook-posztot írt rajongóinak Tóth Gabi arról, hogy miért lépett fel többször is a Fidesz kampányrendezvényein, például a székesfehérvári kampányzárón is, aminek a végén együtt énekelte a Kossuth-nótát Orbán Viktorral.

Az énekesnő azt írta, hogy az őt ért támadások sodorták őt „egy olyan szerető közegbe”, ahol befogadták őt.

„Az őszinte igazság az, hogy soha nem vártak tőlem semmit ezért cserébe és »megvenniük« sem kellett, hiszen mindig is ez volt az én hitem szerinti, valódi közösségem”

– írta az énekesnő, aki szerint elképesztő érzés volt állni a színpadon és elénekelni a Himnuszt a Fidesz székesfehérvári kampányzáróján.

„Még el sem kezdtem énekelni, máris olyan szeretet áradt felém a tömegből, ami felülírt minden meghurcolást, gyűlöletet, amit az elmúlt hónapokban kaptam” – írta.

A 34 éves énekesnő szerint sokan sok mindent írtak róla, sokan leostobázták, amiért nincs érettségije, de az igazi gyűlölet szerinte akkor érte el őt, amikor az Eucharisztikus Kongresszuson nyilvánosan megvallotta a hitét. Akkor mi is megírtuk, hogy az énekesnő belebetegedett a negatív energiahullámba, ami a nyakába zúdult.

„Je suis vidéki” – zárta mostani posztját Tóth Gabi, utalva a vasárnapi választási eredményre, aminek egyik tanulsága, hogy Budapest és az ország más mozit néz.

Tóth Gabi tizenhat éves kora óta a magyar kereskedelmi és bulvármédia középpontjában áll, ilyen-olyan ügyeitől folyamatosan hangos a sajtó. Ősszel készült portrénkban arra kerestük a választ, hogy miért alakult ki ez a helyzet, mi állhat a háttérben, és vajon ő dörgölőzik a NER-hez, vagy pont fordítva.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!