Tóth Gabi belebetegedett abba a negatív energiahullámba, ami a nyakába zúdult, és ágynak dőlt

2021. szeptember 13. – 11:37

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Tóth Gabi énekesnő Fáj címmel reagált az őt ért támadásokra. Az írása a kormány által üzemeltetett csalad.hu blogon jelent meg, utána rakta ki a hivatalos Facebook-oldalára. Úgy érezte, álszentség lenne elmenni szó nélkül amellett, ami történik vele. Fáj neki a támadássorozat, de az még jobban, amin a családja keresztülmegy.

„Én a hitemmel, az új klipemmel, az öltözködési stílusommal, a hajviseletemmel úgy gondolom, nem ártok senkinek, ennek ellenére olyan indulatokat váltok ki emberekből, ami teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan”

– közölte.

A Dunakanyarban is forgatott új klipjéről, Az én szívem című új daláról ebben a cikkben írtunk még a múlt hét előtt. Vasárnap Tóth Gabi énekelt Ferenc pápa miséje előtt a Hősök terén, akkor változtatott a szövegen: szeretkeznénk helyett ölelkeznénk lett az állítmány.

Tóth arról számolt be, hogy egy hét alatt szó szerint belebetegedett abba a negatív energiahullámba, ami a nyakába zúdult, és ágynak dőlt. Fájt a torka, berekedt, már arra is gondolt, miért veszik el tőle a hangját. Úgy érezte, ha elkezdi megvédeni magát, azzal csak olajat önt a tűzre, ezért inkább hallgatott, eddig a posztig. Nem tudja, mi a bűne. Azt viszont nem zárta ki, hogy 20 év múlva bizonyos dolgokat másként gondol majd.

„Számon kérhető persze, hogyan viselkedtem, mi volt rajtam 16 éve (gyerekként), vagy akár az is, hogy milyen dalokat énekeltem 20 évesen, és mit nyilatkoztam 22 évesen, de ez mit is mutat meg tulajdonképpen? Egyrészt semmit, hiszen ahogy a fentebb is írtam, azóta felnőtt nő, anya lettem, akinek változhatott, átalakult a világképe az elmúlt évtizedben” – magyarázta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!