Intim részleteket is elárult Mészáros Lőrinccel közös életéről Várkonyi Andrea

2021. november 22. – 08:47

Másolás

Vágólapra másolva

Romantikus, sőt intim részleteket is elárul Mészáros Lőrinccel közös életéről Várkonyi Andrea az új könyvében, amelyből a Blikk közölt részleteket. „A minőségi párkapcsolat az én felfogásom szerint az, amelyik minden értelemben kielégítő tud lenni. Én azt a férfit keresem, aki nemcsak a szerelmem, hanem barát is, szexpartner is, társ is” – írja Várkonyi az És ezt lehet? Jogod van jól lenni című könyvben. A korábbi tévés, pszichológus azt is kifejti, hogy milyen számára az ideális férfi:

„Az én szememben a férfiasságba beletartozik az is, hogy az illető valamit elért az élete során, saját karrierje, egzisztenciája van. Itt nem a forintok számítanak, hanem hogy valamit kezd az életével. Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján.”

Várkonyi a könyvben abba is betekintést enged, hogyan telnek napjaik Mészáros Lőrinccel. „Korábban soha senkivel nem tudtam összeölelkezve aludni, még egy délutáni szunyókálás erejéig sem. (...) Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom” – árulta el Várkonyi.

Várkonyi Andrea a könyvben külön kitér arra, hogy bár az fontos számára, hogy felnézzen párjára, arról szó sem lehet, hogy ne dolgozzon, és a férje tartsa el. A volt híradós valóban dolgozik: nemrég beült a TV2 igazgatóságába, tavaly alapított egy reklámügynökséget, amely szárnyal és amelynek munkásságát nemrég Cannes-ban díjazták.

Ahogy arról már korábban is írtunk, Várkonyi Andrea igazán lendületben van idén ősszel, hiszen szeptemberben ment feleségül az ország leggazdagabb emberéhez, Mészáros Lőrinchez, az esküvője parádés volt, nemrég egy terjedelmes interjúban mesélt arról is, hogy „nagyon jó érzés, hogy egymásra találtak” Mészárossal.

Korábban írtunk arról is, hogy Várkonyi Andrea új kommunikációs cége Mészáros Lőrinc ingatlanjába költözött: a Whitedog Media Kft. székhelye épp arra az Andrássy út 105. szám alá került Érdről, ami Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdoshoz és a TV2-tulajdonos Vida Józsefhez köthető.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!