Lehet magad jól érezni, szabad magadat előre sorolni – könyvet írt dr. Várkonyi Andrea pszichológus

2021. október 14. – 08:26

frissítve

Lehet magad jól érezni, szabad magadat előre sorolni – könyvet írt dr. Várkonyi Andrea pszichológus
Forrás: Várkonyi Andrea hivatalos oldala / Facebook

Másolás

Vágólapra másolva

A pszichológiai könyvről az üzletasszony maga számolt be a Facebook-oldalán.

Várkonyi Andrea igazán lendületben van. A volt tévés

  • nemrég házasodott össze Mészáros Lőrinccel, az ismert üzletemberrel, a volt felcsúti polgármesterrel;
  • Whitedog Media nevű médiacége egyre több megbízást szerez;
  • nemrég a házaspár egy nagyobb közös befektetéséről is írtunk.

Most Várkonyi Andrea Facebook-oldaláról kiderült, hogy az orvosi, egészségügyi közgazdász-menedzseri és pszichológusi végzettséggel rendelkező üzletasszony pszichológiai könyvet is írt. A könyv címe: És ezt lehet? Arról, hogy Várkonyi Andrea mennyi időt töltött el a szakmában, nincsenek pontos információink, de korábban a Ripost cikkéből már lehetett arról értesülni, hogy Várkonyi Andrea pszichológiai és párkapcsolati tréningeket tart.

Egy három évvel ezelőtt megjelent interjúban pedig Várkonyi Andrea még jövő időben beszélt arról, hogy pszichológusi diplomát szerezhet. Ha ez valóban a felvázolt tervei szerint valósult meg, akkor vélhetően 2018-ban, Szegeden diplomázott. A Vasárnap Reggelnek ugyanis ezt mondta:

„Az orvosi egyetem elvégzése után több szakirány is érdekelt. A belgyógyászat mellett a neurológia és a pszichiátria is. Végül a belgyógyászat mellett döntöttem, de megmaradt a pszichiátria–pszichológia iránti érdeklődésem. Öt évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy most belefér az életembe az egyetem, belevágtam a képzésbe, és májusban már diplomázni fogok pszichológia szakon Szegeden.”

Várkonyi maga többek között ezt írta a bejegyzésében:

„Nagyon vártam már ezt a napot, most végre elárulhatom nektek: hamarosan megjelenik az első könyvem! És ezt lehet? Olyan sokszor hallom ezt a pszichológiai rendeléseimen, hogy szeretnélek titeket és minden nőt meggyőzni arról: igen, lehet magad jól érezni, szabad magad előre sorolni, lehet változtatni.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!