Várkonyi Andrea: Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel

2021. november 4. – 08:28

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Terjedelmes interjút adott a HOT! magazinnak Várkonyi Andrea: a témája elsősorban a szerelme, illetve az idei álomesküvője volt az ország leggazdagabb emberével, Mészáros Lőrinccel. A tévés most először engedett kicsit mélyebb betekintést a vállalkozó iránti érzéseibe, és az is kiderült, hogyan estek szerelembe – írja a Blikk.

Várkonyi előbb új könyvéről beszélt, amelynek révén – mint mondta – a saját életéből merített példákkal kicsit közelebb tudnak kerülni hozzá az olvasók. Sok élethelyzeten van már túl, gyerekkorától kezdve számos családi nehézségen is keresztülment, így egy-egy témánál a saját életéből említ példákat, elárulva, neki az adott hullámvölgyben mi volt az, ami segített.

„Több mint egy évig készült, közben az ember óhatatlanul változik, nekem pedig különösen mozgalmas volt ez az időszak. Amikor elkezdtem dolgozni a könyvön, egyedülálló anyukaként nem magányosan, mégis egyedül éltem, mire pedig megszületett az utolsó fejezet, már ott volt a férjem, aki mellett kiteljesedett az életem. Ez a változás óhatatlanul hatással volt a könyv tartalmára is” – meséli az egykori tévés, aki szerint sok középkorú, elvált ember egyszerűen lemond arról, hogy új esélyt adjon magának a boldogságra.

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani, amikor rólam mesél, amikor azt mondja: a feleségem. Rengeteg kifejezés létezik két ember kapcsolatára, lehet pár, élettárs, férj és feleség... Mi abszolút társként tekintünk egymásra, nincs olyan téma, amit kerülni kellene, vagy amit ne egymással beszélnénk meg először. Kifejezetten mély a kapcsolatunk, odafigyelünk egymásra” – mesélte Várkonyi a lapnak.

Várkonyi Andrea egy szeptemberi hétvégén, Alcsútdobozon tartott álomesküvőn kötötte össze az életét a dúsgazdag vállalkozó Mészáros Lőrinccel. Olvasónk segítségével megtaláltuk a Svábhegyen azt az 500 négyzetméteres ingatlant, ahová a pár költözött.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!