Aki igazán őszinte ember, beismeri, hogy a gyerekmenüt választotta volna

2021. október 3. – 12:19

Aki igazán őszinte ember, beismeri, hogy a gyerekmenüt választotta volna

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. Szentkirályi Alexandra kiöntött egy pohár vizet, Gyurcsány lett belőle

2. Ebben, mondjuk, óriási szerepe van Maleknek, aki felcsavarja 11-esre a színészi eszköztárát, az ajkait megpróbálja minél kisebbre összepréselni, a szemét pedig minél nagyobbra kidülleszteni.

3. Gyerekmenü: Rántott csirke – rizibizi, Bolognai spagetti: Aki igazán őszinte ember, beismeri, hogy a gyerekmenüt választotta volna.

4. A gyerekek kipróbálhatták lövésszimulátorban, milyen fejbe lőni egy medvét, a szülők pedig örültek, hogy gyermekük 8 méterről is le tudja szedni a mackót. „Neked medvét kéne ölnöd!” – kiáltott fel egy lelkes szülő gyermeke mellett.

5. Egy hörcsög Németországban teljesen új alapokra emelte a devizakereskedelmet: Mr. Goxx (a hörcsög) élő közvetítésben üzletel kriptovalutákkal. Mr. Goxx minden lépése kriptovaluta-ügyleteket hagy maga után: ha például a „sell” csövön mászik el, akkor eladás következik, ha a „buy” feliratú wc-papír gurigát választja, akkor új kriptovalutát vásárol a neten.

6. Ahelyett, hogy egy 14 és egy 11 éves munkáját állította volna ki újra – előbbinél az osztrák éves átlagkeresetnek megfelelő mennyiségű euró volt látható a keretben, utóbbinál pedig a dán éves átlagkeresetnek megfelelő mennyiségű korona –, inkább valami újdonsággal készült, ez lett a két üres képkeret. Mint írta, ez a két mű nemcsak a kiállítás témáját veszi alapul, hanem a korábbi műveket is, és jól reflektál is ezekre.

7. Az ellenségek nem velünk szemben, hanem mögöttünk vannak, és nem válogatnak az eszközökben. Persze csak addig, amíg nem fog velük is ugyanez megtörténni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!