Mr. Goxx: a hörcsög, ami kriptovalutákkal kereskedik

2021. szeptember 27. – 13:11

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy hörcsög Németországban teljesen új alapokra emelte a devizakereskedelmet: Mr. Goxx (a hörcsög) élő közvetítésben üzletel kriptovalutákkal. Mr. Goxx minden lépése kriptovaluta-ügyleteket hagy maga után: ha például a „sell” csövön mászik el, akkor eladás következik, ha a „buy” feliratú wc-papír gurigát választja, akkor új kriptovalutát vásárol a neten. Azt pedig, hogy pontosan mit is vesz a kb. 30 kriptovaluta közül, a hörcsögkeréken futva döntheti el. A hörcsögnek kialakított „titkos iroda” a Goxx Box elnevezést kapta Mr. Goxx gazdájától.

Jelenleg a hörcsög olyan népszerű kriptovalutákat birtokol, mint a Tron, a Ripple XRP vagy az ether. Mr. Goxx üzleti partnere, a gazdája szerint minden vásárlást 20 eurós léptékekben folytat le.

Mr. Goxx portfóliójának értéke közel 24%-kal nőtt június 12-től múlt hét péntekig, ami jelentős teljesítménynek tűnik, felülmúlja például a bitcoint és az S&P 500 index emelkedését ugyanebben az időszakban.

(via)

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!