Orbán szerint Márki-Zay olyan, mint egy begombázott távgyógyító

2022. február 12. – 18:46

Másolás

Vágólapra másolva

Orbán Viktor évértékelőjén Márki-Zay Pétert gombaszakértőhöz, magát Hunyadi Jánoshoz hasonlította. A miniszterelnök felsorolta az elmúlt év összes fideszes kommunikációs paneljét: Márki-Zay egy klón, Karácsony lusta, Budapest koszos, Soros György pedig támad. Videós összefoglaló a miniszterelnök évértékelőjének legerősebb mondataiból.


A beszédet részletesen elemeztük ebben a cikkünkben.

A felvételt köszönjük az RTL Magyarországnak.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom