Lehet, hogy én a jövő héten már nem élek, azért szavazok, hogy a többieknek jobb legyen

2021. szeptember 18. – 12:40

frissítve

Elmentünk a budapesti Nyugati téri szavazópontra a nyitás előtt, mert kíváncsiak voltunk, kik azok, akik egy kilencnapos szavazás alatt elsőként akarják leadni a voksukat.

Az előválasztás elindulása után néhány órára leállt a rendszer, a szervezők először azt mondták, a meglepően sok szavazó miatt, de szombat délutántól újra lehet próbálkozni. Később az egész előválasztást leállították kibertámadásra hivatkozva, egyelőre úgy tűnik, hétfőig.

Ebből a cikkünkből pedig azt is megtudhatja, hogy pontosan mire jó ez az előválasztás, vagy hogy ön hogyan tud szavazni akár a szavazópontokon, akár online.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom