A világ legrosszabb szilveszteri bulija

2020. december 31. – 17:56

2020 a videochat éve volt: így kellett tartani konferenciát, iskolai órát, céges meetinget, osztálytalálkozót és ezernyi más dolgot. És mivel december 31-én nem lehet szilveszteri bulit tartani, jobb híján Zoomon tudunk majd együtt lenni a barátainkkal is. De milyen lesz egy buli a chatszobában?

Természetesen pokoli:

(A videót december 31. előtt forgattuk le, a kijárási korlátozások betartásával: arra kérünk mindenkit, hogy bármennyire is furcsa lesz a digitális bulizás, tartsa be a szabályokat az év utolsó napján is.)

>> Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass