Mondom: ez földrengés! – Olvasói videók a földrengésről

2020. december 29. – 14:11

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Magyarország területén is lehetett érezni azt a földrengést, aminek az epicentruma Közép-Horvátországban volt. A Telex olvasói Magyarország különböző területeiről küldtek nekünk videókat, amiben a nagyjából fél perrcig tartó, Horvátországban egyébként 6,4-es erősségűnek mért földrengésről készítettek.

A videókon leginkább ingadozó lámpákat és mozgó karácsonyfadíszeket láthatnak, de ami még inkább érezhető, az a meglepődöttség:

A videókat ezúton is köszönjük olvasóinknak!

A földrengésről szóló átfogó, folyamatosan frissülő cikkünket itt tudja elolvasni. Arról pedig ebben a cikkünkben olvashat, hogy a kutatók ugyan számítottak rá, hogy a hétfői rengések után még jönnek újabbak, de jóval kisebbet valószínűsítettek.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom