Kanász-Nagy: Nem tett jót, hogy a miniszterelnök-jelöltünk egy végtelen monológgá változtatta a kampányunkat

2022. április 4. – 15:17

Másolás

Vágólapra másolva

Rendkívüli sajtótájékoztatót hirdetett Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke hétfő délutánra. Arról beszélt, hogy még ki kell elemezni, „pontosan mi történt tegnap, hogy történhetett meg ez a választási vereség ellenzéki szempontból”, és hogyan szakadhatott ketté az ország egy erősen ellenzéki Budapestre és többnyire kormánypárti vidékre. Számos kérdést kell tisztázni a kampánnyal kapcsolatban is.

„Lehet például, hogy nem tett jót, hogy a miniszterelnök-jelöltünk egy végtelen monológgá változtatta a kampányunkat.”

Kanász-Nagy azt mondta, az LMP továbbra is marad a zöld politika útján, a zöld politikát fogják képviselni a parlamentben belül és a parlamenten kívül is. „Mi egy olyan igazságos, fenntartható és élhető országért fogunk dolgozni a továbbiakban is, ahonnan a fiataloknak nem kell elmenniük, (…) és ahol a jövő generációnak érdekeit mindig szem előtt tartjuk.”

Szeretnék megőrizni környezetünk élhetőségét, és harcolni fognak a klímaváltozás negatív hatásai ellen. Olyan országot szeretnének, ahol a szociális biztonság mindenkinek jár, és „ahol az infláció növekedése nem eszi meg a béreket és a nyugdíjakat” – fogalmazott Kanász-Nagy.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!