Orbán: Április 3-án üzenjük meg, nem vagyunk jámbor lúzerek

2022. március 26. – 11:53

Másolás

Vágólapra másolva

A szokásosnál is sűrűbben alakul Orbán Viktor miniszterelnök szombati programja. A reggel, a közmédiának adott hosszú, meglehetősen sok témát érintő interjúja után Zalaegerszegre ment, ahol a Lynx harcjárműgyár épületének és elkészült moduljainak ünnepélyes átadóján beszélt a biztonságról.

Eközben kampányolni is volt ideje, nem hiába, március 15-én megüzente, hogy olyan intenzíven kell kampányolni a következő napokban, hogy már fájjon. A feszített programban egy igencsak zanzásított, leütésekkel együtt összesen 126 karakterből álló bejegyzésben a nemzetközi médiát és Brüsszelt is helyre tette.

Orbán meglátása szerint az április 3-i országgyűlési választások alkalmat adnak arra, hogy megüzenjék mindenkinek, „nem vagyunk jámbor lúzerek”. Némi zavart jelent viszont az erőben, hogy az orosz-ukrán konfliktus kitörése óta kormányzati mantrává váló, stratégiai nyugalmat sugárzó kijelentés – miszerint Magyarország legfőbb érdeke, hogy kimaradjon ebből a háborúból – után most azzal zárta rövid mondandóját Orbán, hogy

„Harcolni fogunk!”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!