Cséfalvay Attila
Cséfalvay Attila

RSS

Több osztályon visszaállt az ellátás, de rezeghet a léc a Karolina Kórházban

A mosonmagyaróvári Karolina Kórház gyermekosztályán és szülészetén októbertől újra van egész hetes ellátás, de lehet, hogy csak ideig-óráig. Az egészségügyi kormányzat felszámolná azokat a...

Burgenlandi rendőrök is gyűjtöttek magyar kollégájuk kislányának

Jelentős összeget adtak át az osztrák rendőrök Vas megyei kollégájuknak, akinek súlyos betegségben szenvedő, 8 éves lányát költséges kísérleti gyógykezelésre kell vinni külföldre.

Már állnak a hatalmas betonpillérek, építik a szlovák-magyar határhidat Dunakilitinél

A mértékadó árvízszint fölé kell megépíteni, ezért lesz meglepően magas, de elképesztően hosszú is a Szigetközt Csallóközzel összekötő biciklis híd. Sokba is került.

Civilek szerint titokban nyilvánítottak „jelentős részben zavaró hatású ipari övezetté” 400 hektár...

„A kormány gyakorlatilag bármit megtehet, bárki földjével, bárki házával, és nincs jogorvoslati lehetőség” – mondják a győri ipari park bővítése (és egy akkumulátorgyár) ellen tiltakozók.

Sziget lett a sok iszapból, nem tudnak megfordulni a teherhajók a Győr melletti kikötőben

A Nyugat-Dunántúl legnagyobb közforgalmú kikötőjébe csupán a part melletti szűk sávon tudnak bemenni a teherhajók. Az áldatlan helyzetet a kisvizes időszak tette látványossá a Dunán.

A szelfizők és ralizók zavaróbbak, mint a körbeaszfaltozott villanyoszlopok

Felbolydult az élet Mosonmagyaróváron, mióta leaszfaltozták a Királydomb utcát, de a villanyoszlopokat az út közepén hagyták. Elmentünk megnézni a virális szenzációvá vált utcát, és kiderült, hogy a...

Újabb károsultaknak fizet milliókat Győr, mert Borkai szuperhídja belelóg a kertjeikbe

Tizenkilencmillió forint után most újabb tizenhetet fizet peren kívül a győri önkormányzat a telkekre belógó híd miatt. A volt polgármester ma is megépítené a hidat, a jelenlegi szerint az egy...

Az orvoskamara megyei elnöke betapasztott szájjal várta a mosonmagyaróvári kórházért tüntetőket

A kiüresedő Karolina Kórházért közel ötszáz demonstráló vonult utcára.

Teniszütővel csapták le a Magyarországon megtelepedett első ázsiai lódarazsakat

A többiek már a múzeumban vannak. Pánikra nincs ok, az elsőre ijesztő rovar a házi méhekre szeret vadászni. A legfontosabb, hogy megtalálják a fészkét a Szigetközben, mondják a szakértők.

A miniszter is tud a Bezenyére tervezett kertészeti központ csődjéről, a beruházó magyar...

„Tárcám nem nyújtott támogatást a beruházónak” – közölte Nagy István a magyar-osztrák-szlovák hármashatár közelébe tervezett gigaprojekt bedőléséről.

Kövess minket Facebookon is!