Itthon is kikapott, kettős vereséggel búcsúzott a nemzetközi kupaszerepléstől a Fehérvár

2024. augusztus 14. – 21:33

Másolás

Vágólapra másolva

A Fehérvár a ciprusi 1-0 után szerdán a hazai visszavágón 2-0-ra kapott ki az Omonia Nicosiától, így kettős vereséggel, 3-0-s összesítéssel búcsúzott a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójában – írja az MTI.

A ciprusiak az első félidőben Willy Semedo góljával szereztek vezetést szűk fél óra után, majd a hosszabbításban Andronikosz Kakulli tette még magabiztosabbá a sikerüket. A magyar csapat végig alárendelt helyzetben játszott, igazán veszélyes támadása nem is nagyon volt a Fehérvárnak. A vendégek magyar válogatott játékosa, Lang Ádám a cserepadról nézte végig a találkozót.

Az Omoniára a horvát NK Osijek vagy az azeri Zira vár a következő, a főtáblára kerülésért játszott negyedik selejtezőkörös meccsén, a Fehérvár pedig búcsúzott a nemzetközi kupaszerepléstől. A magyar csapatok közül a Paks kedden továbbjutott a negyedik körbe a Konferencia-ligában, a Fradi pedig kiesett a BL selejtezőben a Midtjylland ellen, így akár a tavaly őket csúnyán megruházó feröeri KÍ Klaksvíkkal is játszhat majd az Európa-ligáért.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!